- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo octombrie 2025. Lună cu ninsori, temperaturi scăzute și vijelii. ANM a actualizat prognoza

27 Sep, 13:50 • Bumbeneci Diana
Cum va fi vremea în octombrie. Prognoza ANM pe patru săptămâni a fost actualizată din nou.
Meteo octombrie 2025. Lună cu ninsori, temperaturi scăzute și vijelii. ANM a actualizat prognoza

Luna octombrie aduce o primă săptămână cu temperaturi mai coborâte decât cele obişnuite şi cu precipitaţii abundente, în mai multe regiuni. Vor urma alte două săptămâni cu temperaturi uşor mai ridicate decât cele normale în această perioadă, conform noii prognoze publicate vineri, de ANM.

Meteo săptămâna 30.09.2024 – 07.10.2024

Temperaturile vor fi ceva mai mici decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Va ploua mai mult în zona regiunilor sudice, estice și local în cele centrale. Ploile vor fi mai rare, însă, în regiunile vestice și nord-vestice.

Vezi și:Meteo 27-29 septembrie. Temperaturile scad radical în România. Zonele afectate

Meteo săptămâna 07.10.2024 – 14.10.2024

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

meteo
meteo

Meteo săptămâna 14.10.2024 – 21.10.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Cantitatea de precipitații va fi ceva mai mare decât în mod obișnuit în regiunile sud-vestice, centrale şi nord-estice, iar în rest va fi, în general, apropiat de regimul normal pentru această perioadă.

Meteo săptămâna 21.10.2024 – 28.10.2024

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Vezi și:România va fi „măturată” în weekend de furtuni și vijelii. ANM anunță zonele în care VA NINGE

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult