- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo septembrie 2024. ANM a emis prognoza pe 4 săptămâni

30 Aug, 10:01 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza pe patru săptămâni. Iată cum va fi vremea în toată țara în prima lună de toamnă.
Meteo septembrie 2024. ANM a emis prognoza pe 4 săptămâni

Toamna este la doar câteva zile distanță, iar meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru prima lună din acest anotim. Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în toată ţara, în următoarele patru săptămâni, conform prognozei emise de duminică de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), pentru perioada 2 septembrie – 30 septembrie.

Meteo săptămâna 02.09.2024 – 09.09.2024

În prima săptămână prezentată de meteorologii de la ANM, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, îndeosebi în regiunile vestice, nordice și centrale.

Meteo săptămâna 09.09.2024 – 16.09.2024

Ulterior, în cea de-a doua săptămână din intervalul ANM, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa peste normele climatologice specifice perioadei în cea mai mare parte a țării, cu precădere în regiunile vestice.

Ai mai putea citi: Meteo 30 august-5 septembrie. ANM anunță în ce zone se întorc ploile și grindina

meteo
meteo

Meteo săptămâna 16.09.2024 – 23.09.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru acest interval în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice, în timp ce în restul teritoriului se vor situa ușor peste mediile climatologice.

Meteo săptămâna 23.09.2024 – 30.09.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru ultima săptămână a lunii septembrie în majoritatea regiunilor. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în toată țara.

Ai mai putea citi și: Meteorologii ANM anunță când vine toamna în România. Prognoza 26 august-23 septembrie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult