- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ministrul Muncii: „Am făcut lucrurile la timp! Pensia medie crește! Eliminăm inechitățile!”

15 Aug, 12:23 • Bugiu ⁠Ana Maria
Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a publicat pe pagina oficială de Facebook un anunț în care dă vestea finalizării recalculării pensiilor din România. A afirmat majorări ale pensiei medii.
Ministrul Muncii: „Am făcut lucrurile la timp! Pensia medie crește! Eliminăm inechitățile!”

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a publicat joi, 15 august, pe pagina sa oficială de Facebook, un anunț în care confirmă încheierea recalculării pensiilor și faptul că pensia medie se va majora de la 2.250 de lei, în iulie 2024, la 2.761 de lei, în septembrie 2024.

„Am finalizat recalcularea! Peste 3,8 milioane de pensionari vor primi pensii majorate din septembrie!

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a făcut lucrurile la timp!

Am finalizat recalcularea! Peste 3,8 milioane de pensionari vor primi pensii majorate din septembrie”, a scris ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Pensii 2024. Anunțul făcut de ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu: ”90% dintre deciziile de recalculare au fost trimise către Poșta Română”

foto: Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii

Ministrul Muncii: „Am făcut lucrurile la timp! Pensia medie crește! Eliminăm inechitățile!”

Ministrul Muncii a anunțat majorări ale pensiei medii din România, spunând că aceasta va crește de la 2.250 de lei, așa cum era în iulie 2024, la 2.761 de lei, din septembrie 2024.

Simona Bucura-Oprescu își arată entuziasmul pe rețelele sociale, exclamând finalizarea recalculării pensiilor până la termenul stabilit, fiind ferm convinsă că noua Lege asigură pensii egale pentru muncă și contribuții egale pentru pensionari, eliminând inechitățile.

Aceasta a mai adăugat și că mai mult de 80% dintre pensionari vor primi pensiile mai mari decât le aveau până în septembrie.

„Începând cu această săptămână noile decizii vor ajunge la pensionari, iar din septembrie peste 80% dintre pensionari vor primi pensii majorate.

CEI MAI MULȚI PENSIONARI VOR CÂȘTIGA, NIMENI NU PIERDE!

Pensia medie crește de la 2.250 de lei, în iulie 2024, la 2.761 de lei, în septembrie 2024.

Noua Lege asigură pensii egale pentru #muncă și contribuții egale, elimină inechitățile și garantează o creștere sustenabilă a pensiilor.
Guvernul Ciolacu a găsit bani pentru pensionari!

De fiecare dată când PSD a fost la guvernare, #pensiile au crescut

Fiindcă, de fiecare dată, când PSD a fost la guvernare, România a avut creștere economică.

Am ales să redistribuim creșterea economică a țării și în venituri mai bune pentru #pensionari!”, a scris Sinoma Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Marcel Boloș, anunțul serii despre banii pentru pensiile recalculate: „Toți pensionarii așteaptă”