- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Modalitatea prin care România își face reclamă peste hotare! Promovarea, un punct forte al țării noastre în ultima perioadă

12 Jun, 13:48 • Cornel Ghimeșan
Se desfășoară o campanie de promovare a țării noastre peste hotare! Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) desfășoară în perioada 10 iunie-15 iulie un eveniment care va plasa România în atenția mai multor orașe. Ai mai jos toate detaliile.
Modalitatea prin care România își face reclamă peste hotare! Promovarea, un punct forte al țării noastre în ultima perioadă

România este una dintre țările din Europa care merită atenție, mai ales din punct de vedere al turismului, lucru care se și întâmplă în ultimii ani.

Citește și Romania ocupa locul 76 in clasamentul mondial al turismului

Astfel, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) pregătește în perioada 10 iunie-15 iulie o amplă campanie de promovare a țării peste hotare.

Este vorba despre orașele germane cum ar fi Hamburg, Berlin, Munchen și Frankfurt.

În aceste orașe au fost puse afișe de promovare pe 625 de taxiuri din Germania. Desigur, inițiativa are legătură cu faptul că urmează să înceapă Campionatul European de fotbal.

„România va beneficia de o expunere semnificativă. Nu doar în rândul turiştilor din Germania, dar şi în rândul potenţialilor turişti din întreaga Europă care participă la acest campionat.

Colantarea taxiurilor oferă o expunere extinsă a brandului de ţară către un public larg. Iar designul creativ al colantării poate genera un impact vizual puternic şi poate atrage atenţia publicului într-un mod distinctiv”, potrivit unui comunicat de presă.

România, de mână cu Germania

Mai mult decât atât, pe fiecare afiș se poate observa un cod QR, care, odată ce este scanat, deschide broșura generală a României în limba germană.

Te-ar putea interesa și Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume GALERIE FOTO

Cei interesați sau curioși pot găsi mai multe informații relevante despre destinațiile turistice din țara noastră, potrivit Alephnews.ro.

Capitala Germaniei s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani și a devenit o metropolă modernă, animată dar și foarte interesantă. Interesul turiștilor, printre care și mulți români, dar și al investitorilor a urcat în ultimii 25 de ani.

De altfel, dacă nu știai, acest oraș este unul dintre orașele cu cel mai mic grad de împroprietărire din Europa. De asemenea, este și unul dintre orașele din Europa cu cele mai accesibile locuințe.

Dacă te gândești să vizitezi Germania, Berlin sau Frankfurt sunt două idei bune, pentru că acolo poți găsi chiar tot ce vrei. De la parcuri de distracții, până la piscine închise și altele.

Străzile au un iz pitoresc în multe zone din Berlin, motiv pentru care nenumărați turiști merg acolo an de an.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult