- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Nicolae Ciucă, răspunsuri amuzante la emisiunea lui Cătălin Măruță. Candidatul PNL a oferit replici remarcabile

08 Oct, 17:57 • Andrei Ene
Nicolae Ciucă, președinte al Senatului și candidat PNL la alegerile prezidențiale din acest an, a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a participat la emisiunea „Spui tot sau îți ia gura foc”.
Nicolae Ciucă, răspunsuri amuzante la emisiunea lui Cătălin Măruță. Candidatul PNL a oferit replici remarcabile

Nicolae Ciucă a participat, astăzi, la emisiunea „Spui tot sau îți ia gura foc”, moderată de Cătălin Măruță, la postul de televiziune PRO TV. Acesta a răspuns mai multor întrebări incomode și a lansat atacuri subtile către contracandidații săi.

Ce răspunsuri a oferit Nicolae Ciucă

Întrebat de Cătălin Măruță despre ce titlu ar avea filmul despre viața sa, Nicolae Ciucă a răspuns, în stilul său caracteristic, „Noi, cei din linia întâi”. Acest lucru este o referire la îndelungata sa carieră de militar, precum și la cartea autobiografică pe care a lansat-o nu cu mult timp în urmă, intitulată „Un ostaș în slujba țării”.

În legătură cu persoana pe care ar numi-o prim-ministru în cazul în care va ajunge președintele României, Nicolae Ciucă a oferit un răspuns surprinzător: Elena Lasconi.

Cătălin Măruță a reamintit președintelui PNL că Marcel Ciolacu a declarat că aceste atacuri sunt făcute de Nicolae Ciucă deoarece „se alintă” și a declarat că îl va numi pe Nicolae Ciucă premier dacă va câștiga alegerile.

Citește și : Iancu Guda dezvăluie greșeala pe care o fac românii cu banii din bancă

Ciucă a răspuns că și el și-ar dori o continuitate politică în România, însă a atacat Partidul Social Democrat, susținând că acesta nu s-a desprins de apucările „totalitare” din trecut: „Am crezut că putem avea o oarecare continuitate, dar la final vedem că nu s-au desprins de vechile obiceiuri. Puterea totală. Oamenii au acel simț al realității, să vadă că nu putem glumi cu ceea ce înseamnă puterea totală în România.

 

O întrebare amuzantă a fost pusă de Cătălin Măruță, referitoare la un joc de rol. Acesta l-a întrebat pe președintele PNL ce atribuții ar avea fiecare candidat la alegerile prezidențiale, dacă ar fi în subordinea lui Nicolae Ciucă, în cadrul unei unități militare.

Nicolae Ciucă a spus că George Simion ar fi numit „să curețe cartofi la bucătărie”, Mircea Geoană „să lustruiască bocancii tuturor”, Elena Lasconi „să fie de serviciu la gospodărie”, Marcel Ciolacu „să fie șoferul comandantului”, iar Ludovic Orban „să frece podelele”.

Citește și : Doar 2 din 10 locuințe din România au asigurare obligatorie. Ce dezastre riscă populația și cum pot fi evitate

Tot în același ton amuzant, Măruță l-a întrebat pe liderul PNL ce emisiuni cunoscute ar prezenta candidații la alegerile prezidențiale. Astfel, Ludovic Orban ar prezenta „Vocea României”, Mircea Geoană ar prezenta „Din Dragoste”, George Simion ar prezenta „Visuri la cheie”, Elena Lasconi ar prezenta „Iartă-mă!”, iar Marcel Ciolacu ar prezenta „Trădați în dragoste”