- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O celebră influenceriţă din Asia a trăit o experienţă uluitoare într-un restaurant din Bucureşti. Cum a reacţionat după ce a mâncat mămăligă cu brânză şi ou

18 Aug, 16:06 • Cornel Ghimeșan
O celebră influenceriță din Asia, aflată în vizită în România, a avut parte de o experiență culinară memorabilă în București. Curioasă să încerce preparatele tradiționale românești, tânăra a mers la un restaurant cu specific local, unde a comandat mai multe feluri de mâncare, inclusiv mămăligă cu brânză și ou, un preparat emblematic pentru bucătăria românească.
O celebră influenceriţă din Asia a trăit o experienţă uluitoare într-un restaurant din Bucureşti. Cum a reacţionat după ce a mâncat mămăligă cu brânză şi ou

O celebră influenceriţă din Asia a trăit o experienţă uluitoare într-un restaurant din Bucureşti. Reacția influenceriței a fost extrem de pozitivă. După ce a gustat din mămăligă cu brânză și ou, papilele gustative ale tinerei au fost cucerite de savoarea bucătăriei tradiționale românești. În recenzia sa online, ea a lăudat mâncarea și a împărtășit impresiile sale pozitive despre această experiență culinară, oferind astfel o recenzie favorabilă restaurantului în care a mâncat, scrie Cancan.

Experienţă uluitoare a unei infienceriţe din Asia

Această experiență arată că mâncarea tradițională românească reușește să impresioneze și să încânte turiștii străini, oferindu-le o incursiune autentică în cultura și gastronomia locală. Povestea influenceriței este similară cu cea a altor turiști străini care au descoperit și apreciat preparatele românești, de la sarmale la ciorbă de burtă, fiecare aducând cu sine o parte din gusturile și tradițiile României. Experiențele culinare din București au devenit tot mai apreciate de turiștii străini, care descoperă și savurează preparatele tradiționale românești. În cazul unei influencerițe din Asia, aceasta a fost plăcut surprinsă de mâncărurile servite într-un restaurant cu specific local, iar recenzia pozitivă pe care a oferit-o demonstrează impactul pozitiv al bucătăriei românești asupra vizitatorilor străini.

Citeşte şi: Țara în care bancnotele și monedele sunt pe cale de dispariție. E dificil să plătești cu cash

Nadir, un vlogger de călătorie din Statele Unite, a fost și el impresionat de orașul București, pe care l-a descris ca fiind „unul dintre cele mai cool din Europa”. El a fost uimit de gustul autentic al sarmalelor în foi de viță, care l-au lăsat cu o impresie deosebită. Un alt turist străin, de data aceasta din Bosnia, pe nume Rijad, a avut ocazia să guste preparate românești, cum ar fi sarmalele și fasolea fără carne. El a remarcat similaritățile dintre sarmalele românești și cele din Bosnia, considerându-le printre preferatele sale.

Citeşte şi: Toți cei care au card Revolut trebuie să știe asta! Mulți români au rămas fără bani

Aceste experiențe reflectă diversitatea și atractivitatea bucătăriei românești, care reușește să încânte și să surprindă turiști din întreaga lume. Gastronomia locală devine astfel un element esențial în promovarea culturală și turistică a României.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult