- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O nouă avarie majoră în București! Apa caldă s-a oprit în blocuri din trei sectoare

27 Aug, 16:32 • Preda Silvia
O nouă avarie majoră în București! Stația CET Progresu a fost oprită, marți, din cauza unei avarii survenite în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica București, a transmis ELCEN. Apa caldă s-a oprit în blocuri din Sectoarele 2, 3 și 4!
O nouă avarie majoră în București! Apa caldă s-a oprit în blocuri din trei sectoare

Avarie în București. CET Progresu a fost oprită marți, ora 14:20, din cauza unei avarii survenite în jurul orei 13.00 în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica București, anunță ELCEN.

Avaria produsă în rețeaua de termoficare a avut repercusiuni și asupra instalațiilor din CET Progresu. „Deși echipele ELCEN au făcut toate eforturile de a menține centrala în funcțiune, Termoenergetica nu a reușit să asigure sarcina termică minimă, ceea ce a condus la oprirea forțată a CET Progresu.

CET Progresu nu poate opera din punct de vedere tehnic sub parametrii minimi de funcționare, întrucât această situație presupune un regim de funcționare anormal, extrem de periculos, ce poate conduce la avarierea gravă a echipamentelor energetice din cadrul centralei, cu risc major de indisponibilizare a acestor agregate și impact critic asupra activității ELCEN”, transmite Electrocentrale București ELCEN, marți, pe Facebook.

Citește și: Urgență climatică în acest loc afectat de secetă extremă și arșiță! E interzis să uzi grădina cu legume și să umpli cu apă piscina

Avarie în București. Rămân fără apă caldă blocuri din trei sectoare
Avarie în București. Rămân fără apă caldă blocuri din trei sectoare

Avarie majoră în rețeaua de termoficare din București

CET Progresu va rămâne închisă până când Termoenergetica va lua toate măsurile tehnice și organizatorice care se impun pentru a asigura sarcina termică minimă corespunzătoare unui regim de funcționare acceptabil.

Vezi AICI lista completă a imobilelor afectate de avarie.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să ne scuzați pentru inconveniențele pricinuite”, transmite Compania Municipală Termoenergetica București.

Vezi și: Ce să alegi dintre apă minerală și apă plată. Doctorul Adrian Copcea vine cu sfaturi importante pentru sănătate. Anul 2024 a venit cu schimbări în dieta românilor