- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O nouă reducere la Petrom! Cât costă benzina și motorina pe 5 septembrie

05 Sep, 09:40 • Bumbeneci Diana
Reduceri semnificative la Petrom. Benzina și motorina sunt la cel mai scăzut prag al prețurilor din ultimele 30 de zile.
O nouă reducere la Petrom! Cât costă benzina și motorina pe 5 septembrie

Petrom

, considerat adevărat lider al pieței carburanților din România, începem ziua cu o nouă reducere de prețuri, a doua din luna septembrie, după cea de marți 03 septembrie. Astfel, se continuă reducerile de preț începute în luna august.

O nouă reducere la Petrom pe 5 septembrie

Joi 05 septembrie, Petrom a redus prețul benzinei standard cu 8 bani pe litru, în timp ce prețul motorinei standard a scăzut cu 4 bani.

Potrivit peco-online, la stațiile Petrom din București, prețul unui litru de benzină standard este cuprins joi 05 septembrie 2024 între 7,02 lei și 7,09 lei pe litru. În cazul motorinei standard, prețurile variază între 7,11 lei și 7,14 lei pe litru.

Stația Petrom Vitan, monitorizată de Economedia, afișează joi 05 septembrie 2024, următoarele prețuri: 7,08 lei pentru un litru de benzină standard și 7,13 lei pe litru în cazul motorinei standard.

Vezi și:Casa Verde Fotovoltaice 2024. Condițiile minime pentru a primi 30.000 de lei de la stat

Carburanți Petrom
Carburanți Petrom

Ultima schimbare de preț a avut loc marți 03 septembrie, când Petrom a redus prețul benzinei standard cu 4 bani pe litru, în timp ce prețul motorinei standard a rămas neschimbat. A doua zi, pe 4 septembrie, modificările nu au fost foarte mari.

În luna august au fost mai multe ieftiniri ale carburanților. Vineri 30 august, prețul benzinei a scăzut cu 4 bani pe litru, în timp ce motorina s-a ieftinit cu trei bani pe litru.

Pe 24 august, benzina s-a ieftinit cu 3 bani, iar motorina, cu 4 bani pe litru. Pe 22 august, au avut loc alte reduceri de preț la Petrom. Astfel, prețul benzinei a scăzut cu 4 bani, iar motorina s-a ieftinit cu 5 bani.

Mai apoi, în ziua de 20 august, reducerile aplicate de Petrom au fost de 5 bani pe litru în cazul benzinei și de 4 bani pentru motorină.

Pe data de 15 august, Petrom a ieftinit motorina cu 5 bani pe litru, după câteva zile de majorat prețul la benzină și menținut cel la motorină. Tot pe 15, motorina a devenit mai ieftină decât benzina în anumite stații Petrom, situație care s-a inversat marți 03 septembrie.

Citește și:MAI schimbă legea pentru șoferii care au permisul de conducere eliberat în țări din afara UE

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult