- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O nouă surpriză pentru șoferii care alimentează la Petrom. Preț benzină și motorină 9 septembrie

09 Sep, 09:07 • Bumbeneci Diana
Benzina și motorina sunt și mai ieftine la început de săptămână. Petrom aplică a patra mare reducere din luna septembrie.
O nouă surpriză pentru șoferii care alimentează la Petrom. Preț benzină și motorină 9 septembrie

Petrom

începe ziua bună pentru șoferii din România și a ieftinit carburanții pentru a patra oară în această lună. De data aceasta benzina s-a ieftinit cu 4 bani pe litru, în timp ce prețul motorinei a rămas neschimbat.

Noi ieftiniri la Petrom

Ultima reducere de prețuri au avut loc vineri 06 septembrie, când atât benzina standard, cât și motorina standard, s-au ieftinit cu 4 bani pe litru.

Au mai fost aplicate reduceri mari de preț și joi – când Petrom a redus prețul benzinei standard cu 8 bani pe litru, în timp ce prețul motorinei standard a scăzut cu 4 bani – și marți, când benzina standard s-a ieftinit cu 4 bani pe litru, în timp ce prețul motorinei standard a rămas neschimbat.

Stația Petrom Vitan, monitorizată de Economedia, afișează luni 09 septembrie 2024, următoarele prețuri: 7 lei pentru un litru de benzină standard și 7,09 lei pe litru în cazul motorinei standard.

După aceste ieftiniri, benzina a scăzut sub 7 lei pe litru la trei stații Petrom din Capitală.

Vezi și: Surpriză majoră pentru șoferii care alimentează cu benzină sau motorină Petrom

Potrivit peco-online, la stațiile Petrom din Capitală, prețul unui litru de benzină standard este cuprins vineri 06 septembrie 2024  între 6,94  lei și 7,01 lei pe litru.  În cazul motorinei standard, prețurile variază între 7,07 lei și 7,10 lei pe litru.

Diferit față de luna august, prețul mediu al unui litru de benzină a scăzut cu 3,5%, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 13 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile.

În cazul motorinei, prețul mediu al unui litru s-a diminuat cu 4 %, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 15 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile.

Vezi și:Stagiul militar obligatoriu pentru femei. Primul loc în care se aplică legea

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult