- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O plajă din România, printre cele mai relaxante plaje din Europa

27 Sep, 08:46 • Andrei Alina
O plajă din România a fost inclusă în topul celor mai relaxante 10 plaje din Europa. Clasamentul a fost făcut pe baza recenziilor de călătorie ale turiștilor.
O plajă din România, printre cele mai relaxante plaje din Europa

România are plaje frumoase și apreciate de turiști. O dovedește numărul mare de turiști care au ales și anul acesta să își facă concediul pe litoralul românesc. Sezonul estival a adus peste 500 de milioane de euro în vistieria proprietarilor de hoteluri, doar din cazări. Numărul turiștilor a crescut substanțial față de anul trecut și s-au vândut mult mai multe pachete în weekenduri. În medie, cele mai atractive pentru clienți au fost cele de trei nopți în hoteluri de minimum trei stele, potrivit tvrinfo.ro.

Vremea a fost de partea hotelierilor în 2024. Plaja a fost plină de turiști în lunile iunie și septembrie.

Citește și: Elafonisi: Plaja cu nisip roz din Grecia care te va lăsa fără cuvinte | Peisajul e spectaculos

 

O plajă din România, printre cele mai relaxante plaje din Europa

Plaja Constanței a fost desemnată a zecea cea mai relaxantă plajă din Europa, potrivit unui studiu realizat pe baza recenziilor de călătorie ale turiștilor. Potrivit recenziilor lăsate de turiști, plaja Constanței a fost desemnată a zecea cea mai relaxantă din Europa, cu voturile a 5,4% dintre călători.

Citește și: Românii care fac asta pe plajă sunt „amendați” cu 1.200 de lei pe loc. Patronii de la malul mării fac legea pe litoral

Pe primul loc se află plaja Nautholsvik Geothermal din Islanda, cu voturile a 15,1% din turiști, urmată de Ayia Thekla din Cipru (11,1%) și Amager Strandpark din Danemarca (8%).