- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O renumită companie se extinde! Sute de locuri de muncă sunt disponibile

19 Jun, 23:05 • Bumbeneci Diana
O companie se extinde extrem de rapid pe teritoriul țării! Sute de locuri de muncă vor fi disponibile pentru români.
O renumită companie se extinde! Sute de locuri de muncă sunt disponibile

De’Longhi, un lider european în producția de electrocasnice, își extinde prezența în România cu deschiderea unei noi fabrici. Acest proiect promite să genereze sute de locuri de muncă și să contribuie la dezvoltarea economică locală.

Investiție majoră în Satu Mare. Noi locuri de muncă pentru români

Producătorul italian De’Longhi va inaugura o nouă fabrică în Satu Mare în vara acestui an. Aceasta vine după succesul fabricilor deja existente la Cluj și Bihor. Investiția de 40 de milioane de euro în această unitate va transforma Satu Mare într-un important centru de producție pentru mașinile de cafea ale companiei.

Reprezentanții De’Longhi au subliniat că relocarea producției din China în România este motivată de riscurile macroeconomice și fluctuațiile forței de muncă din Asia. În noua fabrică din Satu Mare vor fi angajați 800 de oameni, contribuind astfel la reducerea acestor riscuri și stabilizarea producției.

Noua fabrică din Satu Mare nu doar că va crea 800 de locuri de muncă, dar va și stimula economia locală, consolidând poziția României ca un hub industrial important în Europa. Această expansiune reflectă încrederea De’Longhi în capacitatea și potențialul României de a susține proiecte industriale mari.

Avem fabrici în China, Italia şi România. Faptul că avem producţie în România ne-a permis să ne diversificăm platfor­ma industrială, mai exact să restabilim echilibrul în producţie, după ce anterior China fusese dominantă”, au transmis oficialii grupului.

Nu rata: ANOFM anunță 43.700 de noi locuri de muncă pentru români. Ce domenii sunt disponibile

Locuri de muncă la De’Longhi
Locuri de muncă la De’Longhi

De’Longhi a făcut investiții semnificative în România, concentrându-se pe automatizare, echipamente noi și dezvoltarea resurselor umane. Acest grup italian, o afacere de familie cu o tradiție de peste o sută de ani, a pătruns pe piața locală preluând în 2013 facilitățile de producție ale Nokia de la Cluj, unde a început să fabrice espressoare de cafea. În prezent, De’Longhi deschide a treia fabrică, oferind astfel sute de noi locuri de muncă.

„De’Longhi începe în iunie producţia în noua fabrică de la Satu Mare, o investiţie de 40 milioane de euro. Această fabrică va face din Satu Mare cel mai mare hub de producţie de maşini de cafea pentru De’ Longhi în lume. Primarul Gábor Kereskényi a discutat cu doamna Carmen Petcu, general manager De’Longhi România, despre investiția de la Satu Mare, fabrica va avea 350 de angajați anul acesta, urmând să crească la 800 până la finalul anului viitor. Satu Mare este atractiv pentru investitori!”, anunța Primăria Satu Mare.

Citește și: Lege crucială pentru români! Anunți angajați vor fi nevoiți să dea banii înapoi

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult