- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferta de joi, 1 august, la Lidl. Românii se vor îmbulzi pentru mari oferte la raft

31 Jul, 09:23 • Bumbeneci Diana
Joi, 1 august, la Lidl sunt noi oferte la raft. Românii se vor bucura de reduceri la alimente, dar și șa ustensile de casă.
Oferta de joi, 1 august, la Lidl. Românii se vor îmbulzi pentru mari oferte la raft

Românii se vor bucura joi de noi oferte bune la Lidl. Oferta pe care retailerul german a pregătit-o pentru acest final de săptămână este una de neratat, în condițiile în care catalogul ofertelor aduce foarte multe produse așteptate de români.

Sunt utile în orice casă, iar preţurile sunt destul de mici. Alimentele de bază sunt şi ele reduse, aşadar orice client ajunge zilele acestea în Lidl va pleca de acolo cu sacosile pline.

Magazinele Lidl dau lovitura cu produse pentru casă și în această săptămână

Ofertele săptămânale de la Lidl sunt aşteptate de toţi clienţii fideli. Nici săptămâna aceasta retailerul nu îi dezamăgeşte pe români. Joi, 1 august 2024, aceştia vor putea găsi în magazine produse care sunt utile în orice casă. Mai exact, joi, la Lidl, un fierbător marca Silvercrest costă doar 49,99 de lei, în timp ce pentru o plită electrică cu două arzătoare preţul este de 99,99 lei.

Vezi și: Adevărul despre carnea de pui de la Lidl. Cât de mult sunt clienții puși în pericol

Lidl
Lidl

Românii mai primesc oferte și la uneltele de bucătărie. Un mărunţitor manual, ustensilă destul de bună pentru orice gospodină, se va vinde cu 19,99 de lei, iar un sandwich maker va fi doar 59,99 lei. Şi produsele de curăţenie sunt la ofertă pe 1 august. Un set de mătură şi făraş va costa 34,99 lei. Pentru un aspirator vertical fără sac românii vor plăti 359 de lei.

Alte preţuri bune la Lidl:

  • Plafoniera LED – 49,99 lei
  • Lampa verticală cu led – 79,99 lei
  • Pantofar 199 lei
  • Etajera – 129 lei
  • Cuier telescopic 149 lei
  • Cronometru digital 19,99 lei
  • Opritor pentru uşi, două bucăţi – 19,99 lei.

De altfel, începând de joi, 1 august, la Lidl, românii se vor bucura și de reducerile la multe dintre alimentele lor preferate. Spre exemplu, şunca de porc Dulano este redusă cu 20% (7,99 lei), somonul norvegian file este şi el redus la 14,99 lei. Pate de porc Baroni se va vinde la raft cu 1, 25 de lei, în timp ce budinca Milbona este mai ieftină cu 31% – 5,99 lei.

Citește și: A început nebunia la Lidl. Produsele aflate la mare reducere

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult