- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ofertă de neratat de la TAROM! Călătorii pot cumpăra bilete de avion la doar 130 euro. Lista destinațiilor

05 Jul, 14:37 • Fundeanu Madalina
Bilete de avion la cele mai avantajoase prețuri! TAROM are o ofertă specială pentru pasageri.
Ofertă de neratat de la TAROM! Călătorii pot cumpăra bilete de avion la doar 130 euro. Lista destinațiilor

Compania aeriană românească TAROM are noi oferte speciale pentru cursele cu destinații interne. Prețurile încep de la 130 de euro pentru călătorii dus-întors, conform Newsweek.ro.

Bilete de avion la cele mai avantajoase prețuri! TAROM are o ofertă specială pentru pasageri

Conform anunțului făcut de TAROM, perioada de vânzare a biletelor este 5 – 7 iulie 2024, iar perioada de călătorie 1 – 30 august 2024, relatează Agerpres.

„Prin achiziţionarea biletelor de avion în perioada 5 – 7 iulie 2024, pasagerii TAROM beneficiază de un tarif promoţional care începe de la 130 de euro pentru călătorii dus-întors pentru zboruri pe rutele cu plecare din Bucureşti către Baia Mare, Iaşi, Satu Mare sau Suceava, în perioada de călătorie 1 august – 30 august (data ultimului retur)”, este notat în comunicat.

În primul weekend din această lună, TAROM lansează o nouă serie de oferte speciale. Astfel, călătorii vor avea posibilitatea de a explora destinaţii interne la cele mai mici prețuri.

Ai mai putea citi azi: Ofertă incredibilă din partea CFR Călători! Reduceri uriașe pentru călătoriile cu trenul în mai multe țări din Europa

TAROM
TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM, a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din data de 25 iunie 2010. Transportatorul Naţional al României are o flotă de 18 aeronave şi un număr de 70 de destinaţii în portofoliul său, operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Animawings, rivalul TAROM, lansează 5 rute noi de zbor

Animawings va implementa zboruri regulate de la București spre Cluj-Napoca, Iași și Oradea. Prețurile pentru un segment de zbor încep de la 25 de euro, cu toate taxele incluse. Aceste zboruri vor avea loc în septembrie și octombrie, conform sursei citate.

Comparativ, compania TAROM are pentru lunile septembrie și octombrie prețuri care pornesc de la 82 de euro pentru un singur sens.

  • București – Cluj-Napoca, momentan 5 frecvențe săptămânale, de luni până vineri, din 16 septembrie. Calendarul de rezervări arată tarife de la 46,3 euro pentru dus și 25 de euro pentru întors.
  • București – Iași, momentan 6 frecvențe săptămânale, de duminică până vineri, din 15 septembrie. Prețurile sunt la fel ca pentru Cluj-Napoca.
  • București – Oradea, momentan 6 frecvențe săptămânale, de duminică până vineri, din 15 septembrie. Pentru această destinație, prețurile de întoarcere sunt 35 de euro.

Vezi și: Wizz Air reia zborurile către o destinație de vacanță iubită de români. Care este prețul biletelor