- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ofertă de neratat la Lidl, joi, 4 iulie. Noile produse de pe rafturile magazinelor atrag clienții ca un magnet

04 Jul, 14:11 • Fundeanu Madalina
Noi oferte la Lidl începând de azi! Iată ce produse puteți găsi la promoții!
Ofertă de neratat la Lidl, joi, 4 iulie. Noile produse de pe rafturile magazinelor atrag clienții ca un magnet

Lanțul de magazine Lidl aduce noi colecții de neratat pentru clienții români. Produsele fenomen care se pot găsi acum în toate magazinele Lidl, în oferta de joi, vor atrage numeroși clienți, conform Bugetul.ro.

Noi oferte la Lidl începând de azi! Iată ce produse puteți găsi la promoții!

Noua colecție va avea cu siguranță un mare succes în rândul clienților. Catalogul cuprinde produse virale în mediul online, dar și accesorii ce nu ar trebui să lipsească din casele oamenilor.

Din primul moment în care supermarketul german și-a deschis ușile în țara noastră, celebrul retailer s-a bucurat de succes în rândul românilor, reușind să atragă un număr uimitor de clienți. Printre motivele care îi determină pe oameni să treagă pragul magazinelor de fiecare dată se numără gama variată, calitatea produselor și prețurile accesibile.

Ca în fiecare săptămână, oferta de joi aduce noi produse pe rafturile magazinelor Lidl. Acum, catalogul nou vine cu câteva articole ce au făcut furori în mediul online. Mai exact, este vorba despre o colecție de haine cu logo-ul companiei.

Prin urmare, cei care își doresc să aibă un aspect greu de uitat pe plajă își pot cumpăra borsete (vândute pentru 19,99 de lei), tricouri (21,99 lei) și șosete (5,99 lei/perechea) – toate cu sigla Lidl imprimată la vedere.

Citește și: Ofertă incredibilă din partea CFR Călători! Reduceri uriașe pentru călătoriile cu trenul în mai multe țări din Europa

Lidl
Lidl

Este vară, iar românii nu pot uita să își cumpere produse de protecție solară. Un spray cu spf 50 pentru copii costă 19,99 lei, în timp ce loțiunea pentru accelerarea bronzului costă 23,79 lei.

De asemenea, puteți găsi și produse utile în viața de zi cu zi, ce nu ar trebui să lipsească din nicio gospodărie. Este vorba despre un tensiometru pentru încheietura mâinii, scos la vânzare cu prețul de 59,99 lei. Acesta are:

  • manșetă pentru circumferința încheieturii mâinii de 12,5 – 21,0 cm
  • un afișaj clar, ușor de citit
  • detector de aritmie
  • două memorii de utilizator pentru 100 de valori măsurate fiecare

Pentru prețul de doar 12,99 lei, clienții vor putea cumpăra ochelari de citit echipați cu Led și care vin la pachet și cu un etui.

Totodată, în colecția nouă apar mai multe accesorii pentru siguranța vârstnicilor, cum ar fi:

  • mâner de susținere pentru baie – 34,99 lei
  • scaun pentru cadă/duș – 129 de lei
  • baston – 34,99 lei
  • covoraș antiderapant pentru cadă/duș – 34,99

Vezi și: Cea mai scumpă bere din istoria Oktoberfest. Cât va costa o halbă la cel mai mare festival al berii din lume