- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ofertă de neratat pentru clienții Digi! Ce trebuie să facă dacă vor facturi și cu 50% mai mici

05 Jun, 14:15 • Adrian Popovici
Digi desfășoară în perioada 27 mai – 18 august campania promoțională „Roaming prietenos”, care oferă o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, timp de până la 8 luni, clienților care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă.
Ofertă de neratat pentru clienții Digi! Ce trebuie să facă dacă vor facturi și cu 50% mai mici

Digi RCS-RDS, una dintre cele mai mari companii de pe piața de telecomunicații din România vine cu o nouă ofertă surprinzătoare prin care vrea să atragă noi clienți. Mai exact, compania vine cu o ofertă specială pentru românii care vor să-și schimbe rețeaua de telefonie și să economisească bani, notează Cancan.

În cadrul campaniei promoționale „Roaming prietenos”, desfășurată între 27 mai și 18 august, Digi propune o reducere semnificativă – 50% din valoarea abonamentului lunar – pentru clienții care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI. Această ofertă este valabilă timp de până la 8 luni și vine în întâmpinarea nevoilor clienților în sezonul vacanțelor și al călătoriilor.

Beneficiile nu se opresc aici. Compania oferă printre cele mai accesibile tarife de roaming în statele membre SEE (Spațiul Economic European), facilitând astfel comunicația și conectivitatea pentru utilizatorii săi în timpul călătoriilor internaționale.

Digi
Digi

Te-ar putea interesa și: Anunțul DIGI RCS RDS va da peste cap milioane de români. S-a confirmat schimbarea

Ce beneficii oferă Digi noilor clienți?

O altă veste excelentă pentru clienți este reducerea drastică a facturilor. Prin campania „Roaming prietenos”, Digi RCS-RDS taie facturile la jumătate, facilitând astfel comunicarea cu cei dragi în timpul vacanțelor, fără grija costurilor ridicate pentru traficul de date și apelurile internaționale.

Oferta este disponibilă atât pentru abonații noi, cât și pentru cei existenți, indiferent dacă provin din prepaid sau postpaid. Reducerea de 50% este aplicată la contractarea pachetelor Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, în funcție de numărul de telefoane transferate și pentru o perioadă de 4, 6 sau 8 luni.

Pe lângă reducerea substanțială a costurilor, abonamentul Nelimitat vine și cu o serie de beneficii atractive, incluzând minute nelimitate de roaming în statele membre SEE, trafic inclus de date roaming, trafic nelimitat de internet și minute în orice rețea națională fixă și mobilă din România, precum și SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

De asemenea, clienții au opțiunea de a alege între reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă sau achiziționarea telefonului dorit în 24 de rate, cu avans 0. Această promoție este disponibilă exclusiv pentru clienții care dețin cel puțin un serviciu fix Digi și se aplică contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Citește și: Oferta prin care Digi vrea să-și crească numărul de clienți în 2024. Ce telefon primesc românii