- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ofertă de nerefuzat! O companie uriașă oferă gratuit telefoane mobile românilor

15 Sep, 14:13 • Preda Silvia
Cele mai mari companii de telecomunicații din România se întrec în oferte. Unul dintre principalii jucători a lansat o ofertă de nerefuzat - telefoane mobile gratis!
Ofertă de nerefuzat! O companie uriașă oferă gratuit telefoane mobile românilor

Orange oferă telefoane mobile gratis. Vodafone și Digi RCS RDS au resimțit din plin ofensiva, scrie Bugetul.

Orange România a lansat o campanie prin care va da, fără niciun leu, telefoane mobile românilor. Totuși, cei care vor să profite de această ofertă specială trebuie să respecte câțiva pași simpli.

Românii interesați trebuie să se aboneze la newsletterul celor de la Orange. În acest fel, vor primi mereu informații despre promoții și reduceri.

Înscrierea la newsletter oferă și oportunitatea câștigării unui telefon mobil. Este vorba despre smartphone-uri de la branduri celebre și dorite de clienți. Poți câștiga un telefon Samsung, HONOR ori un iPhone. Pentru mulți utilizatori, abonarea la newsletter-ul Orange este o oportunitate de a obține un dispozitiv de ultimă generație fără costuri suplimentare.

Citește și: S-a dat lege! Fără telefoane mobile, ceasuri inteligente și tablete în aceste locuri

Telefoane mobile gratis puse la bătaie de Orange

telefoane mobile
telefoane mobile

Super conectat cu reducerile! Vrei să fii primul care află despre super reducerile Orange ? Abonează-te la newsletterul Orange și vei primi săptămânal, în inboxul tău, cele mai bune oferte la telefoane, accesorii, obiecte conectate, laptopuri și TV din magazinul online Orange.

În plus, ai șansa să câștigi lunar unul din cele trei super premii: un smartphone iPhone 15 128GB Black, un smartphone HONOR 200 5G 512GB Dual SIM sau un smartphone Samsung Galaxy S23 5G 256GB Dual SIM”, arată în comunicatul celor de la Orange România.

O altă ofertă de la Orange – 2 euro reducere/ lună la abonamente

Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de oferta Orange Family?

Activează sau prelungește minimum 2 abonamente de voce mobilă sau minimum un abonament de voce mobilă împreună cu un pachet de internet fix și TV și primești 2€ reducere/lună pe abonamentele de voce mobilă.

Oferta este valabilă pentru abonamentele de voce mobilă Fun, Fun Plus, Smart, Smart Plus și Smart Elite.

Vezi și: Revoluție în educație! Țara care va interzice definitiv telefoanele mobile în școli din 2025