- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Produsele pe care Lidl le scoate din ofertă de azi. E ultima zi în care mai puteți profita de prețuri avantajoase

02 Oct, 15:42 • Andrei Alina
Retailerul Lidl scoate de la ofertă din toate magazinele din țară mia multe produse care au avut prețuri reduse zilele acestea. Ele vor fi înlocuite de alte produse din oferta Lidl.
Produsele pe care Lidl le scoate din ofertă de azi. E ultima zi în care mai puteți profita de prețuri avantajoase

Lidl România schimbă oferta de joi, 3 octombrie. Alte câteva produse din gama Piața Lidl, care până azi au putut fi cumpărate la preț redus, vor fi scoase din ofertă. Miercuri, 2 octombrie 2024, este ultima zi când puteți cumpăra câteva produse din gama Piața Lidl la prețuri avantajoase.

Gama Piața Lidl oferă săptămânal clienților legume și fructe la preț redus. De exemplu, conopida, care se vinde acum la prețul de 7,99 lei, beneficiază de o reducere semnificativă de 38%. O altă legumă care beneficiază de discount este sfecla roșie. Prețul mai este doar azi redus cu 20%, adică 1,99 lei per kilogram.

Citește și: Salariul unui casier Lidl din București face înconjurul internetului. Suma impresionantă care a uimit pe toată lumea

De asemenea, doar azi mai puteți cumpăra porumbul dulce prefiert cu 5,99 lei, în loc de 7,99 lei, ceea ce înseamnă o reducere de 25%.

Și oferta la unele fructe va expira azi. Merele Granny Smith mai pot fi cumpărate doar azi la prețul de 7,49 lei kilogramul, o reducere de 25%.

Lămâiile la plasă de 750 de grame costă azi 7,99 lei.

Citește și: Crescătorii de păsări din România închid porțile Ucrainei! Vor interzicerea ouălor de peste graniță

Oferta Lidl din 3 octombrie

De joi, 3 octombrie, în oferta Lidl intră alte produse din Gama Piața Lidl. De exemplu, Salată Iceberg se vinde cu 4.99 lei, preț redus cu 28% de la 6.99 lei, ceapă verde la 1.49 lei legătura de la 1.99 lei, și ridichi roșii la 1.49 lei de la 1.99 lei.