- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferta momentului în magazinele Profi. Promoția este valabilă până pe 17 septembrie

15 Sep, 14:55 • Preda Silvia
Magazinele Profi din România oferă promoții săptămânale. În aceste zile, clienții Profi se pot bucura de mai multe produse la prețuri mici.
Oferta momentului în magazinele Profi. Promoția este valabilă până pe 17 septembrie

Până marți, 17 septembrie 2024, în supermarketurile Profi din toată țara găsiți oferte greu de refuzat.

Oferte în magazinele Profi:

Pentru perioada 4 – 17 septembrie, Profi a pregătit numeroase promoții pentru toți românii. Printre produsele care se vor afla la reducere se numără:

  • Spată de porc fără os – 18,99 lei/kilogram, având aplicată o reducere de 20%
  • Crenvurști Fox de porc – 2,99 lei/100 de grame, având aplicată o reducere de 21%
  • Crema de brânză Philadelphia – 9,99 lei
  • Salam cu șuncă Primo – 13,99 lei
  • Pulpe de pui superioare cu os – 14,99 lei/kilogram
  • Pate de pui/porc Ardealul – 2,99 lei, fiind redus de la 4,55 lei
  • Chefir/Sana/Iaurt de băut/ Lapte bătut – patru bucăți la preț de trei – 3,59 lei/bucată
  • Gel de duș Palmolive – 13,49 lei, fiind redus de la 26,45 lei
  • Deodorant solid Lady Speed Stick – 14,99 lei
  • Dezinfectat universal Igienol – 15,49 lei.

În luna octombrie a anului trecut, Profi Rom Food a fost achiziționat de gigantul Ahold Delhaize, care deţine şi magazinele Mega Image.

Este un moment de referință pentru industria de retail din România, unic prin mărime și la nivelul grupului nostru.

Suntem două branduri puternice, complementare și, împreună, vom reuși să facem o diferență semnificativă prin ceea ce oferim zi de zi clienților noștri: produse locale, proaspete și sănătoase de la o rețea extinsă de producători locali, o gamă de sortimente și mai bună de mărci proprii, naționale și internaționale, oferte care răspund cel mai bine nevoilor clienților”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Profi
Profi

Citește și: Produsul Profi care îi face pe români să se grăbească în magazine. Costă doar 4,99 de lei, iar stocul e limitat

Profi are o reţea de peste 1.700 de unități. Potrivit sursei citate, retailerul are peste 28.000 de angajaţi în România şi a generat venituri de peste 2,5 miliarde de euro în perioada de 12 luni încheiată în iunie 2023.

Despre Profi

Cu peste 28.000 de angajați în peste 1730 de magazine în peste 860 de locații urbane sau rurale, Profi este cel mai mare angajator privat din România. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO și PROFI LOCO, cele patru formate de magazine ale rețelei, oferă acces la peste 5.000 de produse apreciate de peste 1,2 milioane de consumatori care își fac cumpărăturile zilnice în aceste magazine.

Peste 94% dintre aceste produse provin de la furnizori locali, din România. Cifra de afaceri a rețelei, de 11,9 miliarde de lei, poziționează compania pe locul trei în topul retailerilor din România.

Vezi și: Promotica se extinde în România odată cu lansarea campaniei ”Frenemies” la Profi! Par inamici, dar sunt amici: căței și pisici cu super lipici!