- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferta prin care Digi vrea să-și crească numărul de clienți în 2024. Ce telefon primesc românii

28 May, 12:47 • Adrian Popovici
Digi le oferă clienților posibilitatea de a cumpăra la un preț special un smartphone de ultimă generație. Cei care vor să beneficieze de această ofertă trebuie să se porteze în această rețea.
Oferta prin care Digi vrea să-și crească numărul de clienți în 2024. Ce telefon primesc românii

Digi România, unul dintre liderii pieței de telefonie mobilă din România, anunță lansarea unei oferte speciale pentru toți abonații săi. Pe lângă oferta prin care vrea să atragă noi clienți în rețeaua sa de telefonie, compania anunță că oferă un smartphone la un preț special, notează Cancan.

Clienții Digi RCS-RDS primesc vești bune. Aceștia au ocazia de a achiziționa un smartphone de ultimă generație într-un programavantajos.  Conform noii oferte lansate de gigantul telecomunicațiilor, este vorba despre modelul Motorola G54 Power Edition. Cei interesați să își achiziționeze un telefon nou și să beneficieze de diverse servicii suplimentare pot opta pentru portare și pot selecta unul dintre abonamentele disponibile pe site-ul oficial al companiei.

Mai exact, pentru a beneficia de această oferă, noii clienți Digi trebuie să se porteze în această rețea. Astfel vor putea să cumpere Motorola G54 Power Edition în cadrul unui program special oferit de companie.

Trebuie precizat că clienții au opțiunea de a alege dintre trei tipuri de abonamente, fiecare cu avantaje distincte, și pot utiliza două metode de portare. Abonamentul Nelimitat, care oferă beneficii extinse, costă 5 euro pe lună. Pentru cei care doresc o opțiune mai accesibilă, există abonamentul Optim 3 la 3 euro pe lună și abonamentul Optim 2 la doar 2 euro pe lună.

Prețul întreg al telefonului Motorola G54 Power Edition este de 1.099 lei. Alternativ, clienții pot opta pentru un abonament pe 24 de luni, care implică un cost lunar de 45,5 lei, oferind astfel o modalitate convenabilă de a achiziționa un telefon de ultimă generație fără a plăti suma integrală dintr-o dată.

Digi
Digi

Te-ar putea interesa și: Digi Communications preia Telekom România Mobile. Prima reacţie de la Consiliul Concurenţei

Digi și-a schimbat brandul în România

Începând cu data de 15 mai 2024, RCS & RDS, unul dintre principalii furnizori de servicii convergente de comunicații electronice din România, își va schimba oficial denumirea în Digi România. Această decizie, anunțată printr-un comunicat oficial al companiei, pare a fi o încercare de aliniere a afacerilor din România cu brandul internațional Digi. Clienții vor continua să beneficieze de aceleași servicii de calitate.

„Această tranziție marchează un nou capitol în evoluția și consolidarea poziției companiei pe piața de telecomunicații și reconfirmă angajamentul de a oferi cele mai bune soluții de conectivitate, adaptate cerințelor și nevoilor tot mai diverse ale utilizatorilor, într-o lume digitală în continuă schimbare”, conform Digi.

Citește și: Anunțul DIGI RCS RDS va da peste cap milioane de români. S-a confirmat schimbarea