- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferte de Super Weekend la Lidl! Care sunt produsele iubite de români care se vând la prețuri speciale pe 29 și 30 iunie

29 Jun, 11:41 • Adrian Popovici
Lidl vine cu oferte speciale de Super Weekend. Află din acest articol care sunt produsele care se vând la prețuri speciale pe 29 și 30 iunie.
Oferte de Super Weekend la Lidl! Care sunt produsele iubite de români care se vând la prețuri speciale pe 29 și 30 iunie

Este final de săptămână și Lidl vine cu ofertele de Super Weekend, atrăgând clienții cu reduceri impresionante la o gamă variată de produse. Începând de sâmbătă, 29 iunie și până duminică, 30 iunie, supermarket-ul propune reduceri de peste 40% la unele dintre cele mai populare produse din sortiment, notează Cancan.

Printre preferințele românilor se numără carnea de pui, iar în acest weekend pieptul de pui dezosat și fără piele este la reducere. O caserolă de 650 de grame care obișnui să coste 19.29 lei poate fi achiziționată acum cu doar 14.99 lei, beneficiind astfel de o reducere de 22%.

Vara aduce în prim-plan fructele și legumele proaspete, iar roșiile din România sunt reduse cu 33% la Lidl, scăzând prețul de la 5.99 lei/kg la 3.99 lei/kg. Această ofertă face ca opțiunea pentru produsele de sezon să fie și mai atrăgătoare pentru cumpărători.

Lidl
Lidl

Te-ar putea interesa și: Ofertă inedită. Autocar FlixBus din București spre destinații de vacanță din UE. Prețuri de la 50 de lei

Ce produse se mai vnd la ofertă la Lidl?

Ofertele de weekend se regăsesc și la raionul de mezeluri. Astfel că pofticioșii pot achiziționa salamul nobil, feliat de la Dulano, la un preț fantastic. Acesta este redus cu 40%, ceea ce înseamnă că 150 de grame costă acum doar 5.09 lei. Prețul inițial era de 8.49 lei/150 de grame.

Cei care își doresc o dietă mai echilibrată se pot îndrepta către biscuiții digestivi de la Sondey, care sunt reduși cu 40%. Astfel, prețul unui pachet a fost redus de la 6.99 lei, la doar 4.19 lei.

Iar pentru că Naționala României va avea un meci greu săptămâna viitoare la EURO 2024, suporterii pot merge la Lidl pentru a-și reface stocul de bere. În perioada 29 iunie – 30 iunie, berea blondă este la promoție, șase doze la preț de cinci. Astfel baxul costă doar 19.99 lei, dar stocul este limitat.

Cu aceste oferte de Super Weekend, Lidl continuă să fie alegerea preferată a românilor în căutarea celor mai bune prețuri și a produselor de calitate. Pentru cei care doresc să profite de reduceri substanțiale și să-și completeze proviziile de acasă, acest weekend este momentul ideal pentru a vizita magazinele Lidl din întreaga țară.

Citește și: Este oferta zilei de la Lidl. Pe 22 iunie aveți șansa la mari promoții fără precedent