- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferte imbatabile la Kaufland, începând cu 11 octombrie. Românii pot cumpăra produsele favorite la prețuri de nimic

10 Oct, 18:30 • Bocioacă Bianca
Kaufland dă startul ofertelor de neratat în acest weekend. Începând de vineri, 11 octombrie, produsele cele mai cumpărate de români vor fi la promoție.
Oferte imbatabile la Kaufland, începând cu 11 octombrie. Românii pot cumpăra produsele favorite la prețuri de nimic

Kaufland aduce la raft promoții de neratat. Catalogul cu oferte anunță prețuri reduse la produsele preferate ale românilor. Retailerul nemțesc precizează, totuși, că stocurile sunt limitate, motiv pentru care clienții ce doresc să le cumpere sunt sfătuiți să se grăbească dacă vor să prindă ceva.

Printre produsele aflate la ofertă se află pasta de tomate „K Classic” la borcan de 720 de grame, care va fi cu 36% mai ieftină și va costa 4,99 lei, ciupercile Champignon la caserolă de 500 de grame care vor costa 5,99 lei și pieptul de pui dezosat, fără piele, care va costa doar 19,99 lei/kilogram.

Citește și: Capcanele de Black Friday, dezvăluite! Cum să prinzi cele mai tari oferte, fără să fii păcălit

Oferte de neratat la Kaufland

Mai mult, amestecul congelat cu legume și orez de la Casa Țărănească, punga de 400 de grame, va costa 7,49 lei, iar uleiul de cocos organic va costa numai 12,99 lei borcanul de 300 de grame. Varza albă este și ea la ofertă, iar clienții Kaufland o vor putea cumpăra la prețul de 3,99 lei/kg. Legătura de ridichi va costa numai 1,49 lei, cu 37% mai puțin față de prețul anterior.

Cașcavalul Hochland, 600 de grame, va costa 24,99 lei, pastele proaspete de la Maffei, diverse sortimente, vor costa numai 6,99 lei, iar kilogramul de carne tocată de porc va fi doar 14,99 lei.

Citește și: Destinații exotice pentru vacanță! Află ce preferințe au turiștii și care sunt ofertele!

Totodată, chefirul de la Cris-Tim va putea vi cumpărat cu 3,99 lei de la Kaufland, iar fasolea albă uscată vrac va costa 7,99 lei/kilogram.

Cei care vor să își înfrumusețeze casa sau să facă o surpriză cuiva drag, pot cumpăra un buchet mix la prețul de numai 59,99 lei. Crizantemele mari vor costa 21,99 lei/buchet, iar Schumbelgera la ghiveci va putea fi cumpărat cu doar 7,99 lei.

Schefflera la ghiveci se află și ea la ofertă și va costa doar 24,99 lei. Persoanel care preferă trandafirii, pot cumpăra nouă fire cu doar 13,99 lei.

Catalogul Kaufland poate fi consultat AICI.