- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferte la Kaufland pe 30 septembrie și 1 octombrie. Românii vor da buzna la raft

30 Sep, 14:32 • Bumbeneci Diana
Invazie la Kaufland pe 30 septembrie și 1 octombrie. Românii trebuie să beneficieze de oferta valabilă doar două zile în magazine
Oferte la Kaufland pe 30 septembrie și 1 octombrie. Românii vor da buzna la raft

Pentru a mulțumi și săptămâna aceasta toți clienții fideli, Kaufland pregătește din nou o serie de oferte destul de atractive. Pentru începutul lunii octombrie, retailerul german aduce în atenția românilor zeci de produse la prețuri imbatabile. Cei care vor să se bucure de aceste promoții trebuie să se grăbească, oferta fiind valabilă doar două zile.

Oferte majore la Kaufland

Kaufland este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail din țara noastră. Magazinele retailerului german sunt mereu pline, ofertele promoționale fiind o mare atracție pentru clienții din România. Pentru a-și consolida poziția în fața concurenților, Kaufland pregătește săptămânal oferte cât mai avantajoase.

Citește și: Kaufland oferă GRATIS produse pentru români. Oferta este în perioada 26-29 septembrie

Kaufland
Kaufland

Ofertele Kaufland ce nu trebuie ratate
Pentru începutul lunii octombrie, Kaufland aduce în atenția clienților fideli zeci de produse la prețuri reduse. Cei care vor să se bucure de promoții trebuie să se grăbească, oferta fiind valabilă doar două zile, și anume pe 30 septembrie și 1 octombrie 2024. Printre produsele cel mai căutate care vor avea aplicate reduceri importante se numără:

  • Fasole uscată galbenă – 7,99 lei/k;
  • Fuzetea Ice Tea fructe de pădure (1,5 litri) va avea aplicată o reducere de 22% – preț 5,79 lei;
  • K-Clasic piersici jumătăți în sirop, 820 de grame – reducere de -25% – preț 7,49 lei;
  • Linco Apetit grăsime tartinabilă, 500 de grame – reducere de -15% – preț 5,49 lei;
  • Scala detergent pentru vase cu bicarbonat, 750 ml – reducere -44% – preț 4,99 lei;
  • Matache Măcelaru jambon de curcan, 150 de grame – reducere -23% – preț 8,49 lei;
  • Carne de porc/cârnați de porc cu usturoi – reducere -20% – preț 11,99 lei;
  • Frișcă lichidă 30% grăsime K-Classic, 200 de grame – reducere -27% – preț 3,49 lei;
  • Cartofi albi, plasă de 2,5 kilograme – reducere -25$ – preț 5,99 lei;
  • Salam de Sibiu, Agricola – reducere -21% – preț 6,59 lei/100 g;
  • Mere Granny Smith – reducere -27% – preț 7,29 lei/kg.

La ora actuală, Kaufland are în România nu mai puțin de 172 de magazine. Retailerul german a intrat pe piață în anul 2005, atunci când avea doar 500 de angajați. Încă de la început, rețeaua de magazine s-a dezvoltat tot mai mult, ajungând ca în prezent 17.000 de români să lucreze pentru retailerul german. Strategia Kaufland față de angajații săi a fost mereu una foarte clară, bazată pe salarii mari și beneficii importante. În plus, cei care lucrează în magazinele retailerului german au posibilitatea de a avansa rapid.

De curând, Kaufland a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă faptul că retailerul oferă cel mai bun raport calitate-preț. Totodată, lanțul de magazine deține și distincția Customers’ Friend pentru cele mai bune servicii, acordată de Institutul internațional ICERTIAS.

„Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale”, transmite Kaufland, pe site-ul său.

Citește și: Obligatoriu la rafturile cu alimente de la Kaufland, Lidl, Penny, Profi sau Mega Image. Decizia momentului pentru toți românii

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult