- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oferte de nerefuzat la Profi în perioada 29 mai – 11 iunie! Metoda simplă prin care poți primi înghețată gratuită

29 May, 19:27 • Fundeanu Madalina
Prețuri mici și oferte de nerefuzat la Profi între 29 mai și 11 iunie! Află cum poți primi înghețată gratuită în perioada menționată!
Oferte de nerefuzat la Profi în perioada 29 mai - 11 iunie! Metoda simplă prin care poți primi înghețată gratuită

Clienții lanțului de magazine Profi au parte de vești bune în această perioadă! Între 29 mai și 11 iunie, retailerul vine cu prețuri de neratat la cele mai apreciate produse. De asemenea, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, care se sărbătorește pe data de 1 iunie, Profi are o super ofertă: înghețată gratuită! Află din acest articol ce trebuie să faci pentru a te bucura de această promoție.

Prețuri mici și oferte de nerefuzat la Profi în perioada 29 mai – 11 iunie

Începând de astăzi, 29 mai și până pe data de 11 iunie, în magazinele Profi poți găsi o mulțime de produse la prețuri reduse, dar și numeroase oferte interesante. Conform noului catalog al supermarketului, un pachet de cafea Jacobs, de 250 de grame, este acum redus cu 20%, ajungând la prețul de doar 14,99 lei, de la 18,89 lei.

Dacă vrei să-ți petreci weekend-ul în aer liber, la un grătar cu prietenii și familia, trebuie să știi că un pachet de 4 doze de bere Tuborg costă acum 9,99 lei, preț redus cu 35% de la 15,59 de lei. În plus, pulpele de pui superioare cu os au în această perioadă un preț promoțional de doar 13,49 de lei!

Ai mai putea fi interesat și de: Cât plătesc bucureștenii când ies la restaurant. Șeful City Grill: „Venitul mediu e de 1.500 – 2.000 de euro pe lună, oamenii nu mai renunță la a ieși la restaurant”

oferte Profi
oferte Profi

În ceea ce privește fructele, la Profi, prețul unui kilogram de caise delicioase este acum redus cu 55%, costând doar 8,99 lei, de la 19,99 lei, cât era înainte.

Înghețată gratuită de la Profi!

Profi are o ofertă specială în perioada 29 mai – 11 iunie, care îi va bucura atât pe copii, cât și pe adulți. Astfel, la cumpărături de minim 60 de lei din supermarketuri, puteți primi cadou o înghețată cu unt de arahide și ciocolată cu lapte din partea casei. Trebuie să vă grăbiți la cumpărături pentru a primi cadoul dulce, pentru că oferta este valabilă doar în limita stocului disponibil.

„De 1 iunie, cadoul nostru pentru tine e dulce și răcoritor. Cumpără de minimum 60 de lei și primești o înghețată Ekselence unt de arahide și ciocolată cu lapte 100 ml din partea noastră”, este anunțul retailerului.

Vezi mai multe știri: Pericolul din apa minerală! Descoperirea șocantă a unei mari companii din industrie – 2 milioane de sticle au fost distruse imediat