- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Operațiune mamut în Sectorul 6 din București. Primarul Ciprian Ciucu: „Ne luăm orașul înapoi”

06 Aug, 12:58 • Bumbeneci Diana
Ciprian Ciucu scoate buldozerele pe străzi. Acțiune-mamut a Primăriei în Sectorul 6.
Operațiune mamut în Sectorul 6 din București. Primarul Ciprian Ciucu: „Ne luăm orașul înapoi”

În plin proces de transformare început acum patru ani, Ciprian Ciucu a scos buldozerele pe străzi și continuă și în 2024. Acțiunea-mamut a Primăriei Sectorului 6 a dus rapid la numeroase reacții din partea celor care au asistat la schimbări. Edilul a publicat câteva fotografii din timpul demolărilor, precizând că instituția repară „prostiile” din ultimele trei decenii.

Acțiune-mamut a Primăriei în Sectorul 6

Reales pentru al doilea mandat cu un scor istoric în București, de pe 70%, liberalul își continuă proiectele, dornic să își transforme motto-ul în realitate: „West side is the best side” (n.r. – „Zona de vest este cea mai bună zonă” referindu-se la sectorul pe care îl administrează).

Vezi și: Cel mai nou spital din România va fi construit în Sectorul 6 din București. Investiția se ridică la 75 de milioane de euro, iar mare parte din finanțare vine de la BERD

Cu buldozerele pe străzi, „ne luăm orașul înapoi”

Ciprian Ciucu  a declarat un adevărat război construcțiilor improvizate din Sectorul 6. Primarul a publicat pe pagina sa de Facook câteva imagini din timpul unei operațiuni de demolare a unui chioșc din zona strada Fabricii.

Primăria a scos utilajele pe străzi și „face curat”, eliminând construcțiile ilegale. Imaginile publicate de edil au venit și cu un apel pentru locuitorii sectorului, rugându-i să semnaleze autorităților astfel de improvizații. Acțiunea este parte din planul liberarului de a repara „prostiile din ultimii 30 de ani”.

Constant și sigur reparăm prostiile din ultimii 30 de ani și ne luăm orașul înapoi.

Astăzi desființăm chioșcul de pe str. Fabricii, plasat sub pasarela de trecere dinspre Virtuții spre Fabricii.

Nu vă opriți din a semnala pe unde mai sunt astfel de improvizații”, a scris primarul în descrierea fotografiilor.

Te-ar putea interesa și: Primăria lui Ciprian Ciucu a trecut la fapte! Amendă de 5.000 de lei pentru un gest banal pe stradă: „Ghinion!”

Cum au reacționat oamenii după apelul făcut de primarul Ciprian Ciucu

Postarea a strâns câteva sute de reacții și mesaje. În secțiunea de comentarii, oamenii l-au felicitat pe Ciprian Ciucu pentru implicare și au răspuns apelului, semnalizând și alte situații similare.

„Felicitari, chioscul acela arata deplorabil! Speram ca in viitor veti aduce imbunatatiri in zona pentru persoanele cu dizabilitati”,

„O improvizatie, in parcarea blocului P15, Cetatea de Balta, container de gunoi reclamata acum o saptamana, ridicata si adusa inapoi. Parcarea este achitata in avans pe tot anul, dar parcam unde putem. Politia locala ioc”,

Deci, m-am plimbat cu familionu pă promenada de la parcu Drumul Taberei până la Lovinescu, (cu stop la Ciotoianu). Arată top, aproape că zici că ești într-o țară muuuult mai dezvoltată. Nene Cipriane, dacă eram nefericitul locatar al sectorului 1 sau 2, mi-aș fi dorit măcar Băluță sau Negoiță, erau zece clase peste Clocotizda și Uncle Fester, dar fiind fericitul cetățean al sectorului șase, nu te-aș da pe niciun primar din România. Na, îți aduc laude deșănțate, fiindcă meriți cu desăvârșire” – sunt câteva dintre mesajele internauților.

Vezi și: Lovitură pentru 5 milioane de români. Cu cât vor crește facturile lor după expirarea plafonului

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult