- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oraşul din România de care a fost impresionat un celebru YouTuber de călătorii: „Orașul de 5 stele cu cei mai faini români”

10 Sep, 15:35 • Stefan Simion
BackPackYourLife este un celebru YouTuber român care a călătorit în lumea largă, dar şi în aproape toată România. Recent, Cătălin Stănciulescu, pe numele său real, a vizitat şi Transilvania şi a rămas profund impresionat de frumuseţea acestei regiuni, mai cu seamă a unui oraş anume.
Oraşul din România de care a fost impresionat un celebru YouTuber de călătorii: Orașul de 5 stele cu cei mai faini români

Celebrul YouTuber are două canale de YouTube unde îşi publică vlogurile filmate prin peregrinările sale. Canalul BackPackYourLife are peste 600.000 de abonați, iar canalul Cătălin Stănciulescu are peste 50.000 de abonați.

Un celebru YouTuber de călătorii, profund impresionat de Cluj-Napoca: „Mă șochează cât de frumos este centrul

Recent, Cătălin a vizitat oraşul Cluj-Napoca pe care l-a catalogat drept „oraș de 5 stele”, despre locuitorii lui spunând că sunt „cei mai faini români”. Aici s-a întâlnit cu mulţi dintre urmăritorii lui, unii dintre aceştia fiind veniţi de la mare distanţă să-l întâlnească.

BackPackYourLife a apreciat în mod deosebit arhitectura oraşului de pe Someş. Cătălin a avut un cuvânt de laudă chiar şi la adresa taximetriştilor, o breaslă destul de criticată în ultimii ani.

Citeste si Încă un anunț de vânzare de noaptea minții pe piața imobiliară din Cluj-Napoca. Cum arată o garsonieră de 47.000 de euro – FOTO

Sunt clădiri pe care le vezi dinafară și evident, sunt clădiri istorice și intri și nu te aștepți la ce o să vezi. M-au fascinat acest tip de clădiri (…) Aici (Piața Muzeului – n.red.) totul este curat și luminos. Aveți un oraș frumos. Mă șochează cât de frumos este centrul și cât de minunate sunt luminile. Aici sunt foarte mișto și taximetriștii”, a adăugat Cătălin.

YouTuber

Aprecierile lui Cătălin sunt cu atât mai valoroase cu cât a avut ocazia să viziteze regiuni din aproape toate colţurile lumii. Printre țările vizitate de el se numără: Vietnam, Brazilia, Columbia, Peru, Thailanda, Ecuador, Indonezia, Filipine, Coreea de Sud, Norvegia, Nicaragua, Mexic, Cuba, El Salvador și Japonia.

BackPackYourLife a avut şi cont de OnlyFans

În urmă cu 2 ani jumătate, YouTuberul de călătorii şi-a şocat audienţa anunţând că şi-a deschis cont de OnlyFans.

Ba nu credeam ca o sa ajung vreodata sa spun chestia asta. Dar da, mi-am facut cont de OnlyFans. De ce? Pentru ca se intampla o gramada de chestii interesante in viata mea, sunt o gramada de lucruri prin care trec. Lucruri pe care nu pot sa le postez pe Youtube, Facebook, pe nicaieri.

Citeste si OnlyFans, plăți de peste 14 miliarde de dolari către creatorii de conținut. Cum a ajuns platforma să fie dedicată videoclipurilor pentru adulți, deși ar fi trebuit să fie o simplă rețea socială

Sunt pentru arhiva mea personala si pentru cei care isi doresc sa se alature acestei arhive personale pe care m-am decis sa o public pe Only Fans„, anunţa, la acel moment, Cătălin Stănciulescu.

Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult