- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Pedeapsa primită de şoferii prinşi că circulă pe banda de urgenţă a Autostrăzii Soarelui. Elicopterul Poliției a filmat tot!

19 Aug, 19:46 • Preda Silvia
Pedeapsă dură pentru șoferii care încalcă regulile pe Autostrada Soarelui. Un elicopter al Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române i-a filmat pe mai mulți șoferi în timp ce evitau coloanele auto folosind banda de urgență.
Pedeapsa primită de şoferii prinşi că circulă pe banda de urgenţă a Autostrăzii Soarelui. Elicopterul Poliției a filmat tot!

11 șoferi ai unor mașini care circulau pe banda de urgență a A2 au fost pedepsiți, după operațiunea care a avut loc duminică, scrie Mediafax.

Polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră au făcut o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, prin depistarea și luarea măsurilor legale față de șoferii care nu respectă regulile de circulație, a transmis IPJ Constanța.

Acțiunea a avut loc pe Autostrada A2, iar la activitățile desfășurate a participat și un elicopter al Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române.

Elicopterul a survolat autostrada și polițiștii au comunicat apoi echipajelor rutiere de la sol abaterile constatate.

Citește și: Trenurile Soarelui, o provocare pentru CFR! Peste 21.000 de români ar putea ajunge zilnic pe litoral

Șoferi prinşi că circulă pe banda de urgenţă a Autostrăzii Soarelui

Autostrada/Facebook
Autostrada Soarelui

Pe fondul valorilor ridicate de trafic, au fost depistați 11 conducători auto care s-au deplasat cu vehiculele pe banda de urgență, pe sensul de mers Constanța – București.

Față de aceștia a fost luată măsură reținerii permiselor de conducere în vederea suspendării, totodată conducătorii fiind sancționați contravențional”, au transmis polițiștii.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 20.000 de lei.

Vezi și: Cea mai așteptată autostradă din România avansează. Directorul CNAIR anunță drum de legătură către un aeroport important