- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Pepeni de Dăbuleni comandați online și primiți direct la ușă. Care este comanda minimă

09 Jul, 21:51 • Stefan Simion
George Ionescu, cultivator de pepeni în Dolj, a avut o idee ingenioasă: aceea de a livra pâna la ușa clienților delicioșii pepeni de Dăbuleni. Avantajele sunt de ambele părți: producătorul își crește vânzările, iar clientul nu mai este nevoit să facă un drum până la piață și chiar să care greutate în cazul în care nu are mașină. Și o altă veste bună este aceea că prețul pepenelui adus până în fața ușii este același cu prețul celui vândut în piață.
Pepeni de Dăbuleni comandați online și primiți direct la ușă. Care este comanda minimă

Delicioșii pepeni de Dăbuleni vin acum până la ușa ta. Ideea de a livra pepeni i-a venit lui George Ionescu din dorința de a promova produsele românești.

Cât costă kilogramul de pepene

Pentru a primi pepenii la ușă, este necesară o comandă minimă de 100 de lei. Pepenii verzi costă 4 lei/kg.

Sunt producător de pepeni, cultiv 4 hectare de pepene verde și galben. I-am pus în trepte astfel încât să asigur pe piață o cantitate pe o perioadă mai lungă de timp.

M-am gândit la promovare, pentru că dacă nu ne promovăm singuri, nu vine nimeni din exterior să ne promoveze marfa. De anul trecut, avem și acest serviciu de livrare la domiciliu pentru că mulți nu pot să ajungă la piață. Sunt bătrâni care nu ajung la piață și cărora le este greu să care pepenii, și efectiv noi le venim în ajutor.

Eu fac livrările sau alți membri ai familiei cu o dubă a noastră, în general în București”, a explicat George Ionescu pentru agrointel.ro

Cei care doresc să comande pepeni trebuie să aibă o comandă minimă de 100 de lei, putându-se asocia mai mulți cumpărători pentru a primi marfa la o adresă comună.

Citeste si Prețul incredibil cerut de producători pe pepenii de Dăbuleni în piață: ”Măcar să scoatem ce am băgat”

Oamenii ne sună că s-au adunat 4-5 vecini și îmi spun că vor să cumpere de la noi. Seara, merg la adresa pe care ei mi-o furnizează și le dau pepenii. Suntem siguri pe marfa noastră, este de calitate, niciodată nu aș da pepeni pe care oamenii să-i arunce. Noi nu avem distribuție ca cele mai mari firme de curierat, dar oamenii ne solicită, iar noi garantăm calitatea. Am pus un minim de comandă de 100 de lei ca să merite și pentru noi drumul. Prețurile la livrare sunt similare cu cele de la piață, avem la 4 lei/kg pepenele galben și 7 lei/kg pepenele verde” a menționat fermierul.

Pepeni de Dăbuleni comandați online și primiți direct la ușă. Cum poți comanda

George Ionescu are minimum trei livrări pe zi.

Zilnic facem trei livrări minim. Nu sunt foarte multe, dar suntem la început, nu avem bani de a investi în publicitate sau altă promovare. Eu am 30 de ani și vreau să cred că am o viziune conectată la aceste vremuri”, conchide fermierul.

Comenzile pot fi făcute fie pe pagina de Facebook, fie la numărul de telefon: 0766 699 968

Citeste si Temperaturile extreme compromit culturile de pepeni. Măsuri disperate luate de fermieri ca să-și protejeze producția

 

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult