Pescobar s-a întâlnit, recent, la Chicago cu Gabriel Constantin, românul care are o relație cu totul specială cu președintele Donald Trump. Cei doi au bătut palma penmtru spațiul pe care urmează să-l ocupe viitorul restaurant al lui Pescobar, iar după încheierea acordului, patronul „Tavernei Racilor” a făcut anunțul pe rețelele sociale.
„Am muncit și muncesc pentru a mă autodepăși, visând fără limită! Fără bariere! Gândesc totul macro de când mă știu. E mindset pentru mine. Atâta timp cât alții au putut, trebuie să reușească și un român la nivel internațional! Am 38 de ani, brandul Taverna Racilor de 14 ani. Am în jur de 400 de angajați. Am 12 restaurante, din care unul la Londra, care are un succes nebun, ce a stârnit valuri mari de invidie!Am trecut Oceanul și voi deschide acolo unde mulți visează să ajungă să facă o poză. Credeți-mă că și doar atât ar fi o realizare! Vă voi face mândri ca români. O să vă placă mult parcursul meu internațional”,
a scris Paul Pescobar pe Facebook.
Într-una dintre postările de pe Facebook, Pescobar i-a mulțumit lui Gabriel Constantin, CEO-ul Trump International Hotels, care l-a primit călduros și cu care a împărțit câțiva mititei cu muștar.
Pescobar a rămas impresionat de micii de la Trump Hotel, care costă în jur de 26 de dolari. Paul Nicolau a spus că rețeta e fix așa cum o știa și merită chiar și 56 de dolari, la cât de savuroși sunt.
Gabriel Constantin este unul dintre românii care a intrat în grațiile lui Donald Trump, muncind pe brânci de mic. I-a câștigat încrederea președintelui astfel încât acesta l-a numit managerul Trump International.
Constantin a plecat din România în urmă cu 20 de ani, după ce a lucrat în Irlanda, tot în industria ospitalității. Momentul care i-a schimbat complet traiectoria profesională a fost atunci când a fost contactat de familia Trump pentru renovarea unor proprietăți de lux. Trump Jr. l-a sunat personal pentru a-i spune că îl vrea pentru postul de CEO al Trump Hotel.