- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Poliția Română face angajări. Au fost scoase la concurs peste 1.000 de posturi

26 Jun, 18:18 • Fundeanu Madalina
Noi oportunități de angajare pentru români! Poliția Română a scos la concurs peste 1.000 de posturi.
Poliția Română face angajări. Au fost scoase la concurs peste 1.000 de posturi

Se fac angajări la Poliția Română! IGPR a anunțat că scoate la concurs 1.053 de posturi de ofiţeri de poliţie în mai multe specialităţi. Termenul limită pentru înscrierea online a fost stabilit pe data de 5 iulie, până la ora 16.00, potrivit informațiilor prezentate de Antena 3 CNN.

Noi oportunități de angajare pentru români! Poliția Română a scos la concurs peste 1.000 de posturi

„Poliţia Română scoate la concurs 1.053 de posturi de ofiţeri de poliţie, dintre care 600 de posturi de trecere din corpul agenţilor în corpul ofiţerilor, precum şi 453 de posturi, prin încadrare directă, din sursă externă.

Înscrierile se fac on-line, până la data de 05 iulie a.c., ora 16.00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente”, se arată în anunțul făcut de IGPR.

Ai mai putea fi interesat și de: ANAF recuperează datorii cu poliția. Peste 8.000 de români căutați de autorități pentru neplata taxelor și impozitelor

Poliția Română
Poliția Română

Posturile scoase la concurs de către Poliția Română sunt în specialitățile acţiuni speciale, analiza informațiilor, arme, explozivi și substanțe periculoase, cabinet, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, cercetarea şi prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, cooperare polițienească internațională, criminalistică, financiar, implementarea proiectelor, informare şi relaţii publice, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, protecţia animalelor, protecția martorilor, psihosociologie, relații cu publicul, relații internaționale, resurse umane, rutieră, siguranță școlară, structura de securitate, transporturi, reţinere şi arestare preventivă și învățământ.

La data de 20 iulie a acestui an, urmează să se desfășoare proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, dar și proba practică, ce vizează candidații înscriși la una dintre următoarele specializări: acţiuni speciale, informare şi relaţii publice, operațiuni speciale, pregătire profesională și relații internaționale. Mai târziu, pe data de 27 iulie, pentru specializările expuse, va fi organizată proba scrisă. Aceasta va fi sub forma unui test grilă.

În ceea ce privește toate celelalte specializări, la data de 20 iulie 2024, va fi desfășurată proba scrisă, care va fi, de asemenea, de tip test grilă.

Vezi mai multe știri: Comisia Europeană: Rămânem la salarii în lei, România nu îndeplineşte, în prezent, criteriile pentru a adera la zona euro