Locul din România care este de-a dreptul special! O veche poveste spune că turiștii bolnavi de cancer se vindecă după ce merg acolo, informează spynews.ro.
Cheile Sohodolului este zona unde oamenii s-ar fi vindecat miraculos de cancer. Totul s-a întâmplat după ce un bărbat din Dolj a amenajat un loc special pentru persoanele aflate în suferință.
Omul a vrut să-i mulțumească divinității pentru acest lucru. Localnii din zonă spun că există posibilitatea ca în locul respectiv să fie ridicată și o construcție, o biserică mai mică. În zona respectivă se află multe lumânări, iar asta ne arată că turiștii cred în energia locului. Pe fiecare treaptă este scrisă o poruncă.
Citește și despre: Salvarea satului în care s-a făcut lumină pentru prima oară datorită panourilor fotovoltaice. Oamenii au supraviețuit la lumina lumânării
Sătenii spun că a fost deja ridicată o construcție la marginea drumului, pe același loc unde se află altarul de candele. Minunile care s-au întâmplat în locul respectiv din România a atras cât mai mulți turiști. Mulți oameni vin să viziteze Cheile Sohodolului pentru vindecarea de boli și liniștea sufletească.
Oamenii care trec pe la Cheile Sohodolului obișnuiesc să aprindă o lumânare în biserica improvizată. Unicitatea locului este redată inclusiv de formele de relief diversificate. Există peștere, doline, canioane și avene, dar și faună și flori.
Cheile Sohodolului se află pe chei în calcare vechi din Cretacic. Acestea au fost create în mod natural de apă. Locul din România mai este cunoscut și drept „Inelul Miresei”. Multe cupluri care se căsătoresc aleg să vină aici pentru a face poze. Nu sunt mulți români care au curajul să urce la o așa altitudine.
Cu toate acestea, cei care vor poze cu adevărat speciale din ziua nunții, fac un efort pentru a ajunge la vârful muntelui din Cheile Sohodolului. Ultimele informații arată că au început lucrările de modernizare a drumului județean ce tranzitează Cheile Sohodolului și leagă județele Gorj și Hunedoara. Consiliul Județean Gorj oferă o parte de bani pentru asfaltarea a circa 6 kilometri de drum, din cei aproximativ 17.5 care sunt pe raza județului.
Te-ar putea interesa și: O familie de corporatişti din București a dat lovitura. Românii au construit un „sat” la doar 100 de kilometri de Capitală