Căutați o modalitate unică de a vă decora casa și de a vă conecta cu istoria bogată a satului românesc? Atunci nu trebuie să ratați șansa de a achiziționa online una dintre cele trei lăzi cu zestre scoase recent la vânzare. Un român scoate la vânzare un produs inedit. Este vorba despre o ladă de zestre din secolul XIX din lemn masiv. Este vorba despre un obiect unic, realizat manual din lemn și care, conform spuselor vânzătorului pare a fi un obiect unic, notează Newsweek.
Confecționată manual din lemn masiv, lada de zestre are o istorie foarte bogată. Fiecare detaliu sculptat, fiecare pictură fiind realizată cu culori naturale. Această ladă nu este doar un simplu obiect de mobilier, munca depusă pentru realizarea ei și secolele prin care au trecut transformând-o într-un adevărat exponat de muzeu.
Te-ar putea interesa și: Prețul incredibil la care ANAF scoate la vânzare un apartament în unul dintre cele mai frumoase orașe din România! Când are loc licitația
Trei astfel de lăzi de zestre, fabricate înainte de anul 1850, au fost scoase la vânzare. Două dintre ele sunt pictate manual cu motive tradiționale, aducând un plus de culoare și rafinament. A treia ladă de zestre păstrează frumusețea simplă a lemnului natural, purtând pe ea patina timpului.
Dimensiunile lor variază între 1 și 1.2 metri lungime, oferindu-vă opțiunea de a alege lada perfectă pentru spațiul dumneavoastră. Prețurile sunt accesibile, începând de la 490 euro, făcând din această achiziție o ocazie unică de a deține o parte din istoria și tradiția României.
Ele au fost folosite de generații de femei pentru a-și păstra averea și a-și marca statutul social. Fiecare ladă de zestre este o piesă unică, confecționată manual din lemn masiv și decorată cu motive tradiționale pictate cu culori naturale. Două dintre lăzi sunt pictate manual cu motive florale și geometrice, în timp ce a treia este nepictată, dar păstrează patina timpului și frumusețea simplă a lemnului natural.
Vânzătorul, conștient de valoarea inestimabilă a acestor lăzi, nu acceptă negocierea prețului. Prețul reflectă autenticitatea și unicitatea lor, o poveste ce merită prețuită. Nu ratați șansa de a aduce acasă o comoară din adâncurile timpului.
Citește și: Licitația anului 2024. Șapca purtată de Nicolae Ceaușescu, scoasă la vânzare pe minim 500 de euro