- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prețul ireal pe care un român l-a plătit pentru 2 șezlonguri în Neptun! „Nu este poza din Grecia, este din România…”

06 Jul, 17:08 • Fundeanu Madalina
Cât a ajuns să coste un șezlong pe o plajă din Neptun! Românii au rămas șocați de prețuri.
Prețul ireal pe care un român l-a plătit pentru 2 șezlonguri în Neptun! „Nu este poza din Grecia, este din România…”

În vreme ce mulți români aleg să-și petreacă vacanțele peste hotare, în Bulgaria, Grecia sau Turcia, mai există și persoane care vor să meargă în stațiunile de la noi, cum ar fi Neptun. Ajunși la destinație, ei constată că prețurile sunt și mai mari decât în alte țări, iar condițiile nu sunt la fel de bune, conform Cancan.ro.

Adesea, turiștii aleg servicii all-inclusive, pentru un sejur de vis. Pe de altă parte, mai sunt însă și români care aleg să meargă în stațiunile de la noi, care teoretic ar trebui să fie mai accesibile, dar ajung să-și facă gaură în buget după câteva zile petrecute. Iată cât a plătit un bărbat pentru 2 șezlonguri în Neptun. A rămas șocat când a aflat prețul.

Cât a ajuns să coste un șezlong pe o plajă din Neptun

Românii preferă să plece peste hotare când vine vorba de vacanțe, mai ales în toiul sezonului estival. Foarte puțini aleg să meargă în stațiunile de la noi, din cauza prețurilor ridicate și a condițiilor care nu se ridică la nivelul cuvenit. De exemplu, un bărbat și-a petrecut sejurul în stațiunea Neptun din Mangalia, dar nu s-a gândit niciodată câți bani va urma să scoată din buzunar pentru șezlonguri, într-o singură zi.

Turistul a plătit 120 de lei pentru 2 șezlonguri, o sumă destul de mare pentru buzunarele celor mai mulți români. Acesta a vrut să împărtășească experiența lui cu alți oameni, așa că a postat nota de plată în mediul online, pe un grup de Facebook.

Citește și: Ștrandul unde plătești doar 15 lei la intrare. S-a deschis chiar astăzi, 6 iulie! Unde se află locația

prețuri Neptun
prețuri Neptun

Bărbatul a precizat că bonul fiscal nu este pentru niște șezlonguri de pe o plajă din Grecia, ci din România, de la Neptun.

„Nu este poza din Grecia, este din România…asta pentru cei care se plâng ca sunt scumpe șezlongurile în Grecia. Scuze pentru off topic”, se arată în postarea bărbatului, de pe un grup de Facebook.

Într-adevăr, banii sunt un subiect delixat pentru mulți turiști care vor să meargă pe litoral la noi. Aceștia sunt de părere că pot merge în vacanțe în afara țării, cu aceeași sumă și unde pot avea condiții mult mai bune.

De exemplu, în Grecia, turiștii se bucură de plajele întinse, de nisipul fin și de apa cristalină. Pe de altă parte, în Turcia, ei au parte de cele mai bune servicii ospitaliere, mai ales la all-inclusive. De asemenea, și la vecinii din Bulgaria, românii sunt mulțumiți de prețuri și servicii. Au parte de confortul dorit, la prețuri rezonabile. Nu sunt mulți cei care mai iau cu asalt stațiunile de la noi.

Vezi și: Atenționare de călătorie într-o țară des vizitată de români! Recomandările MAE pentru turiști