- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prețul unui kilogram de brânză de oaie de la magazinul mamei Geta, al familiei Sterp

22 Jun, 12:24 • Amarie Giorgiana
Prețul unui kilogram de brânză de oaie nu este unul tocmai mic, iar mama Geta a dezvăluit prețul. După cum se știe deja, oile au devenit sursa din care familia Sterp face bani de ani buni.
Prețul unui kilogram de brânză de oaie de la magazinul mamei Geta, al familiei Sterp

Dacă te-ai întrebat cât costă un kilogram de brânză de oaie de la mama Geta, poți afla răspunsul. Mama lui Culiță Sterp are un magazin unde vinde diverse alimente pe care chiar ea le produce. Printre acestea se numără brânza, jumării, smântana, telemeaua și altele. Mama Geta stă bine la capitolul clienți, din ce în ce mai mulți oameni călcând în magazin pentru a-i cumpăra produsele de țară. Mai mult, încântați de calitatea produselor, cei care au achiziționat produsele, i-au recomandat femeii să deschidă mai multe magazine în țară. Recent, un client al mamei Geta a imortalizat momentul în care era în magazin. Acesta a achiziționat jumări și telemea de oaie și nu a ezistat să o întrebe pe femeie și cât costă un kilogram din fiecare. Mama lui Culiță Sterp n-a stat pe gânduri și i-a răspuns bărbatului.

Prețul unui kilogram de brânză de oaie la mama Geta

Mama lui Culiță Sterp a devenit cunoscută în zona în care muncește, așa că oamenii calcă pragul magazinului pentru a încerca bucatele scoase la vânzare. Și, se pare că mama lui Culiță Sterp nu ține cont de inflație și reduce prețurile. În timpul discuției cu clientul care a filmat momentul în care se afla în magazin, femeia a spus că un kilogram de brânză de oaie costă 45 de lei. În urmă cu un an, aceeași cantitate de brânză de oaie costa 48 de lei. Nu se știe motivul pentru care mama lui Culiță Sterp a ieftinit brânza, dar clienții sunt fericiți și încântați de calitatea acesteia.

Citește și: Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o porție de hamsii. Scumpirile de pe litoral se fac simțite la început de sezon estival

„Noi o dăm mult mai ieftin decât este pe piață și pe la supermarket, cu vreo 45 de lei kilogramul, avem și la ofertă, ca să o vindem mai repede, să facem alta. Avem sute de oi, la stână, două turme. Fiica mea mă ajută, e treabă multă.”, a spus mama Geta, potrivit Click.

Citește și: Seceta și furtunile aduc scumpiri de peste 300% la tarabele cu legume. Cât ajung să coste varza, castraveții, roșiile și ardeii