- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prețuri de chilipir pe litoralul românesc. Localitatea în care un apartament cu două camere costă doar 5.000 de euro

28 Sep, 11:10 • Preda Silvia
Dacă își dorești să locuiești aproape de plajă, dar nu îți permiți un apartament în Mamaia, există și variante mai ieftine.
Prețuri de chilipir pe litoralul românesc. Localitatea în care un apartament cu două camere costă doar 5.000 de euro

Un anunț făcut pentru vânzarea unui apartament cu două camere, în Medgidia, cu doar 5.000 de euro a uimit mulți români, arată Cancan. Apartamentul cu suprafața construită de 55mp este situat într-un bloc de locuințe construit în anul 1975.

Acest anunț există pe storia, un site specializat în oferirea spre închiriere și vânzare a imobilelor. Locuința a fost construită în anul 1975 și face parte dintr-un bloc cu regim de înălțime P+4E. Atenție! Imobilul se vinde în licitație publică!

Cota de 3/16 din apartament compus din 2 camere și dependințe (bucătărie, baie și hol), având o suprafață utila de 55 mp, cu acces din strada Independenței, stradă asfaltată, cu 1 bandă de circulație pe sens, la aproximativ 50 m de intersecția cu Str. Silozului.

Apartamentul este situat într-un bloc de locuințe, având regim de înălțime P+4E, construit în anul 1975. Blocul nu este termoizolat și nu este dotat cu lift de persoane, dar deține toate utilitățile publice.

Citește și: Orașul din Europa în care toți turiștii se bucură de mese gratuite și intrări la muzee

Apartamente de vânzare
Apartamente de vânzare

Proprietatea este în zona nord-vestică, periferică, a localității Medgidia, cu acces la mijloace de transport în comun.

Tot mai mulți români vor să-și cumpere o locuință. Numărul celor care vor casă a crescut cu 34% în ultimul an, iar prețurile apartamentelor din oraşele mari continuă să crească şi au ajuns în unele cazuri la valori record.
Prețul mediu pentru un apartament de două camere a ajuns la peste 100.000 de euro.

Comparativ cu aceeași lună a anului trecut, prețurile medii ale apartamentelor de vânzare în România, vechi și noi, au înregistrat o creștere de 17%. În București și Sibiu apartamentele s-au scumpit cu 24% într-un an!

Prețurile apartamentelor în București

Prețul mediu al unei garsoniere (40mp) în București a ajuns la 74.800 de euro, în timp ce prețul mediu al unui apartament cu două camere (55mp) a ajuns la 102.850 de euro, iar prețul unui apartament cu 3 camere (75mp) este de 140.250 de euro, arată datele platformei imobiliare Storia.ro.

Vezi și: Orașul din România în care tinerii pleacă pe capete. „Sunt apartamente goale, case părăsite” | E totul încremenit în timp