- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Primăria Sectorului 4 plătește 128.000 de euro pe un loc de parcare nou, cât prețul unui apartament cu 2 camere

17 Oct, 21:11 • Toma Anca
Marți, Primăria Sectorului 4 a adoptat o hotărâre, prin care a decis construirea unei parcări supraetajate pe Șoșeaua Olteniței. Așadar, actuala parcare de suprafață din apropierea Spitalului de Stomatologie se va extinde cu 290 de locuri noi.
Primăria Sectorului 4 plătește 128.000 de euro pe un loc de parcare nou, cât prețul unui apartament cu 2 camere

Primăria Sectorului 4 va cheltui 37 milioane euro, adică 128.000 de euro per loc, pentru amenajarea parcării, care va avea parter, două etaje și terasă circulabilă.

Acum, parcarea are deja peste 300 locuri, însă consilierii locali au decis ca acestea să fie suplimentate prin supraetajarea parcării, potrivit primarului Daniel Băluță.

Primăria Sectorului 4 va cheltui 128.000 de euro pe un loc de parcare

Viitoarea construcție presupune înființarea a încă 290 locuri de parcare și va avea parter, două etaje și terasă circulabilă. Privind durata lucrărilor, reprezentanții instituției susțin că termenul va putea fi estimat doar la momentul contractării serviciilor de execuție, potrivit Buletin.de.

Parcarea de pe Șoseaua Olteniței a fost construită de Primăria Sectorului 4 pentru a deservi atât personalul medical al Spitalului de Stomatologie, cât și locuitorii din zonă, anunța primarul Daniel Băluță la sfârșitul lunii februarie a acestui an, fiind și motivația pentru construirea unei parcări supraetajate.

Din cauza traficului prognozat odată cu deschiderea Centrului Medical Multifuncțional (UMF CAROL DAVILA), se preconizează posibile blocaje rutiere si disconfort generat de lipsa locurilor de parcare, ce generază și efecte în privința poluării și a mediului înconjurător.

Citește și: Investiții pe bandă rulantă pentru Sectorul 4! Daniel Băluță face achiziții de mobilier în valoare de 1,7 miliarde lei pentru instituțiile subordonate Primăriei Sectorului 4!

Gabriela Firea și Daniel Băluță anunță un nou aeroport în București

Gabriela Firea a anunțat, într-o postare pe Facebook, că printre proiectele pe cu care vrea să candideze pentru Primăria Generală a Capitalei se numără și un nou aeroport, care ar urma să fie consturit în sudul Bucureștiului. Inițiativă a fost anunțată și de către Daniel Băluță, primarul sectorului 4, în urmă cu câteva zile.

Împreună cu doamna Gabriela Firea, în maximum două săptămâni, vom avea o conferință de presă în legătură cu studiul de oportunitate pentru acest proiect, pentru că el este aproape încheiat, este gata versiunea în limba engleză, îl vom avea în limba română şi vom pregăti pentru presă în integralitatea lui acest studiu de oportunitate. Acest proiect este parte integrantă din programul electoral atât al primarului general, cât şi al Primăriei Sectorului 4”, a transmis primarului Sectorului 4.

Trebuie precizat că deși Daniel Băluță a vorbit despre acest proiect, odată cu anunțarea candidaturii sale pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4, urmat de Gabriela Firea în această dimineață, niciunul nu a oferit detalii suplimentare despre acest nou aeroport.