- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Este oferta zilei de la Lidl. Pe 22 iunie aveți șansa la mari promoții fără precedent

22 Jun, 14:24 • Bumbeneci Diana
Sunt vești extraordinare de la Lidl. Azi este zi de promoții pe bandă rulantă.
Este oferta zilei de la Lidl. Pe 22 iunie aveți șansa la mari promoții fără precedent

Retailerul LIDL aduce noutăți pentru toți clienții săi. Sâmbătă, 22 iunie 2024, cei care merg la cumpărături vor beneficia de noi promoții la produse alimentare selectate. Reducerile vor varia între 23% și 40%! Mai jos, găsiți lista alimentelor care vor avea prețuri reduse.

Zi de promoții pe bandă rulantă

LIDL introduce noi promoții pentru clienți. Începând de sâmbătă, 22 iunie 2024, se va desfășura un „super weekend” cu prețuri reduse la patru produse alimentare. Printre acestea se numără și un produs foarte popular în România, disponibil în magazine.

Citește și: Schimbare completă pentru românii care au credite Prima Casă/Noua Casă. Ministerul Finanțelor dă vestea cea mare

Lidl
Lidl

LIDL oferă reduceri la patru produse alimentare în cadrul „super weekendului”, desfășurat săptămânal. Aceste produse se vor vinde rapid datorită reducerilor considerabile de 23% și 40%. Lista include pulpele inferioare de pui, o caserolă de 600 de grame costând acum 7,99 lei, redusă de la 10,39 lei, adică un kilogram la 13,32 lei.

Al doilea produs redus este brânzica proaspătă cu smântână. Un pachet de 200 de grame va avea un preț de 2,69 lei, scăzut cu 40% de la 4,49 lei.

Pungile de 200 de grame de migdale din California vor avea o reducere de 40%. O pungă va costa 5,99 lei, redusă de la 9,99 lei. De asemenea, un pachet de șase beri blonde va costa 23,95 lei, cu o reducere de 40%. Fiecare sticlă are 0,33 litri.

Vezi și: A fost anunțată data la care ajung adeverințele de recalculare a pensiilor. Românii află ce bani vor primi pe 1 septembrie

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult