- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Raiffeisen Bank aduce oferta majoră! E GRATIS până pe 15 octombrie

30 Sep, 10:39 • Bumbeneci Diana
Gratis dacă ai card la Raiffeisen Bank până pe 15 octombrie. Clienții din România ai băncii austriece au o șansă de a merge în Qatar la Formula 1.
Raiffeisen Bank aduce oferta majoră! E GRATIS până pe 15 octombrie

Raiffeisen Bank

oferă un nou beneficiu gratis tuturor clienţilor săi până pe 15 octombrie 2024. Cei care au conturi deschise la banca austriacă au o şansă mare de a merge în Qatar pentru Marele Premiu de Formula 1.

Raiffeisen Bank oferă o nouă gratuitate până pe 15 octombrie

Mai mult, experienţa oferită de instituţia bancară va fi una VIP, ceea ce înseamnă că cei care vor câştiga au posibilitatea de a-i întâlni pe şoferii Visa Cash App RB. Toate detaliile despre concurs şi condiţiile pentru a intra în competiţie au fost explicate de către cei de la Raiffeisen.

Citește și: Anunț de ultimă oră pentru clienții Raiffeisen Bank, BT, ING, BCR sau CEC Bank. Provocarea anului 2024 abia acum apare!

Raiffeisen Bank, premiu de zile mari pentru clienţi
Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că băncile se întrec în concursuri şi premii pentru a câştiga sau păstra clienţi. De această dată, însă, Raiffeisen Bank pune la bătaie o super experienţă pentru iubitorii de Formula 1. Mai exact, cei care plătesc până pe 15 octombrie cu un card Visa sunt înscrişi automat la concursul pentru F1 Grand Prix din Qatar.

Este vorba despre cardurile Debit Lei, Debit USD, Debit EUR, Debit Gold, Debit Platinum, Credit Standard, Credit eMAG, Credit Platinum şi Credit Signature. Iar asta nu este tot! Câştigătorii se pot întâlni cu şoferii Visa Cash App RB: Liam Lawson şi Yuki Tsunoda.

Cât despre tranzacţiile care sunt eligibile, acestea sunt plata la comercianți, fizic sau online, cu cardul sau cu wallet.

Citește și: Anunț de ultimă oră pentru clienții Raiffeisen Bank, BT, ING, BCR sau CEC Bank. Provocarea anului 2024 abia acum apare!

“Raiffeisen și Visa te trimit în Qatar pentru Marele Premiu de F1/ Orice plată cu cardul tău Visa de la Raiffeisen te poate aduce mai aproape de o experiență VIP la cursa Marelui Premiu de F1 din Qatar.

Plătește orice, oriunde cu cardul tău Visa de la Raiffeisen (credit sau debit) și poți să ai o experiență VIP la cursa F1 Grand Prix din Qatar, inclusiv șansa de a-i întâlni pe șoferii Visa Cash App RB.

Carduri Visa participante: Debit Lei, Debit USD, Debit EUR, Debit Gold, Debit Platinum, Credit Standard, Credit eMAG, Credit Platinum şi Credit Signature. Perioada campaniei: 02.09 – 15.10.2024”, scriu cei de la Raiffeisen Bank pe pagina oficială.

Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank

Cum să ai mai multe şanse de câştig?
De asemenea, Raiffeisen Bank oferă clienţilor posibilitatea de a avea mai multe şanse de câştig: cu cât plătesc mai des cu cardul, cu atât poţi fi mai sigur că te vei bucura de experienţa Formula 1. Desigur, acest detaliu asigură şi băncii mai multe tranzacţii.

“În plus, ai și multe alte motive să plătești cu cardul, aici doar câteva:

Ai cardul în buzunar sau direct în wallet-ul din telefon. Și stai fără grijă portofelului fizic. Plătești ușor și rapid peste tot: la comercianți, la metrou, în autobuz, fără să ai nevoie de bani ficși sau să aștepți rest. Dacă ai Smart Mobile, îți urmărești ușor toate tranzacțiile în aplicație.

Nu ai cardul în wallet? Adaugă-l rapid, direct din Smart Mobile. Dacă încă nu ai Smart Mobile, descarc-o rapid din AppStore sau GooglePlay”.

Citește și: Avertisment pentru clienții Raiffeisen Bank! ANPC îndeamnă românii să dea banca în judecată din cauza ratelor umflate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult