- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Resortul de lux în care îți poți lăsa animăluțul de companie atunci când pleci în concediu. Cât costă cazarea patrupedului într-un astfel de paradis

03 Jul, 13:44 • Stefan Simion
Mulți proprietari de animăluțe de companie nu își pot lua cu ei prietenii patrupezi atunci când pleacă în concedii. În aceste situații, de cele mai multe ori, fie le lasă în grija vreunui vecin iubitor de animale, fie apelează la serviciile vreunui pet walker, fie le duc la locuința cuiva de încredere care să le supravegheze 24 din 24. Acum, însă, proprietarii de animăluțe au la dispoziție o soluție mult mai agreabilă, datorită căreia vor putea pleca în concediu fără absolut nicio grijă.
Resortul de lux în care îți poți lăsa animăluțul de companie atunci când pleci în concediu. Cât costă cazarea patrupedului într-un astfel de paradis

Resortul de lux pentru animale este o nouă găselniță care va scuti proprietarii de animale de grija acestora atunci când sunt plecați în vacanță. Și asta deoarece și animăluțul va avea propria vacanță, într-un loc de 5 stele, care oferă condiții premium, inclusiv aer condiționat, terasă proprie și chiar pet taxi.

Resortul de lux în care îți poți lăsa animăluțul de companie atunci când pleci în concediu

Cățelul Olaf și-a încheiat recent o vacanță de șapte zile în resortul de lux dedicat animalelor. Cazat într-o căsuță individuală, cu zonă de zi și dormitor, Olaf a fost răsfățat în fiecare moment.

Aici își petrece vacanțele și weekendurile. E minunat pentru el, e fericit”, spune Andreea Andraș, proprietara câinelui, pentru Observator.

Patronul resortului este Sorin Stanciu, un tânăr care și-a pus casa bunicilor din comuna timișeană Pădureni în slujba animăluțelor. A investit nu mai puțin de 300.000 de euro în căsuța sub formă de os, în care există 31 de spații de cazare pentru căței și tot 31 pentru pisici. Rezervările se fac online.

resortul delux

Citeste si Afacerea cu care o româncă a dat lovitura! S-a inspirat din Italia și a venit în țara natală pentru a avea succes

Prețurile pentru pisici pornesc de la 50-70 lei pe noapte, iar pentru câini de la 80 de lei, ajungând până la 150 de lei pentru cele cu sisteme video și multe facilități„, explică Stanciu.

Servicii și facilități de top

Resortul are un grad de ocupare de 80%. Zona destinată câinilor de talie mică și medie este inspirată de modele americane, având terasă proprie și sistem de climatizare. Resortul deține și un PET TAXI, o mașină electrică modernă pentru transportul animalelor, cu un tarif de 75 de lei pe cursă.

Florin Chindea, un fost maseur cu 9 ani de experiență ca pet walker în Timișoara, se ocupă de plimbarea și îngrijirea profesională a animalelor de companie.

Citeste si Afacerea cu care un bărbat din Timiș a dat lovitura! A investit 10 milioane de euro în vacile din rasa Wagyu, iar acum vinde un kilogram de carne cu 1.000 lei

La pisici curăț litiera și mă joc cu ele, iar câinii îi scot la plimbare sau îi îngrijesc în curtea mare. La fiecare vizită trimit foto/video pe WhatsApp pentru a asigura stăpânii că totul este în regulă„, explică Chindea. Prețurile pentru aceste servicii variază în funcție de cerințe și zonă, pornind de la 60 de lei pentru pisici și ajungând până la 100 de lei pentru câini.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult