- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

România află dacă va juca cu Olanda sau Slovenia la EURO 2024. Cât costă biletele la marele meci de pe 2 iulie

26 Jun, 21:14 • Fundeanu Madalina
Victorie pentru România! Echipa Națională s-a calificat în optimi la EURO 2024! Astăzi aflăm care va fi următorul adversar
România află dacă va juca cu Olanda sau Slovenia la EURO 2024. Cât costă biletele la marele meci de pe 2 iulie

Victorie uriașă pentru România! Țara noastră a încheiat incredibil pe locul 1, a câștigat grupa E de la EURO 2024 după meciurile disputate în această seară la Frankfurt și la Stuttgart. Naționala lui Edi Iordănescu a egalat la acest moment cea mai bună performanță din istorie a tricolorilor la Europene, conform Prosport.ro.

Victorie pentru România! Echipa Națională s-a calificat în optimi la EURO 2024

Se știe la momentul actual în ce orașe, pe ce stadione și când am putea juca meciul legendart din optimile de finală. Adversarul, pe de altă parte, urmează să îl aflăm chiar în seara aceasta. Vestea bună este că s-a aflat prețul biletelor la meci și detalii despre programul naționalei.

Există două variante pentru adversarul României la optimile de finală, în funcție de rezultatele din grupa F în Georgia – Portugalia și Cehia – Turcia, meciuri care vor începe la ora 22:00.

România – Slovenia

  • Dacă Cehia – Turcia X2 și Georgia – Portugalia X2
  • Dacă Cehia învinge Turcia la trei goluri diferență sau mai mult și Georgia – Portugalia X2

România – Olanda

  • Dacă Cehia învinge Turcia la un gol sau două diferență și Georgia – Portugalia X2
  • Dacă Georgia învinge Portugalia

Citește și: Incredibil! Ce mesaj a transmis Nicolae Stanciu după victoria istorică de la EURO 2024 „În doi ani ați dus-o la un alt nivel. Și n-am zis niciodată nimic”

România EURO 2024
România EURO 2024

Meciurile România – Slovenia sau România – Olanda se joacă marți, 2 iulie, la Munchen

Optimea de finală România – Slovenia sau România – Olanda va avea loc marți, pe data de 2 iulie, pe Allianz Arena din Munchen! Potrivit standardelor UEFA, pentru EURO 2024, acest stadion are o capacitate impresionantă de 66.000 de locuri.

În acest loc, România a debutat în turneu cu un extraordinar scor de 3-0 în fața Ucrainei, într-o atmosferă formidabilă creată de zeci de mii de români care se aflau în tribune! De asemenea, tot pe Allianz Arena a început și EURO 2024, cu Germania – Scoția 5-1. Arena din Munchen va fi gazda uneia dintre semifinalele competiției.

Prețul biletelor la România – Slovenia sau România – Olanda

Biletele la meciul România – Slovenia sau România – Olanda în optimi de finală EURO 2024 vor fi disponibile pe site-ul UEFA în următoarele ore. Acestea vor putea fi cumpărate de suporterii români la următoarele prețuri:

  • Peluze – 50 euro
  • Categoria 3 – 85 euro
  • Categoria 2 – 175 euro
  • Categoria 1 – 250 euro
  • Categoria Prime – 500 euro

Vezi și: Datorie fără precedent! Kylian Mbappe a cerut PSG să-i achite salarii şi prime neplătite de 80 de milioane de euro