- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunţ de ultimă oră pentru românii cu cont la BCR. Avantaje uriaşe prin aplicaţia George, puţini ştiu de ele!

14 Oct, 08:58 • Cornel Ghimeșan
Toţi românii care au cont la BCR ar trebui să știi că recent a avut loc o serie de schimbari importante pentru aplicaţia George, menite să faca utilizarea acesteia mai uşoara şi mai intuitiva pentru toţi clienţii. Este o veste excelentă pentru toți cei care folosesc serviciile băncii, deoarece astfel se va îmbunătăți semnificativ experienţa utilizatorilor.
Anunţ de ultimă oră pentru românii cu cont la BCR. Avantaje uriaşe prin aplicaţia George, puţini ştiu de ele!

Toţi românii cu cont la BCR au cu noua versiune a aplicaţiei un design proaspat pentru funcţionalităţile George Tips şi Moneyback, oferind astfel o experienţă vizuală îmbunătăţită şi mai placută. De asemenea, BCR România îşi anunţă clienţii vor putea exclude anumite tranzacții din analiza financiară, pentru a obține o imagine mai personalizată și relevantă a cheltuielilor lor. Această funcționalitate este utilă în special pentru românii care doresc să-și gestioneze bugetul mai eficient, eliminând tranzacțiile care nu reflectă cheltuielile curente.

Ce trebuie să ştie românii cu cont la BCR

Noua versiune a aplicaţiei iei oferă şi optiuni mai avansate de gestionare a dispozitivelor. Astfel, românii pot administra dispozitivele pe care este instalată aplicația George direct din fluxul de activare, oferindu-le mai mult control și flexibilitate asupra conturilor lor. Această funcție le permite să vizualizeze, să gestioneze sau să elimine dispozitive conectate, asigurând un control complet asupra securității contului lor.

Citeşte şi: Prognoza BNR pentru 2024 – 2026. Rata inflației e în scădere, în ciuda unor fluctuații recente

Pe lângă aceste îmbunătăţiri, BCR România transmite că rămâne receptivă la feedback-ul clienților săi și subliniază importanța acordată opiniilor acestora.

„Suntem deschiși la feedback și prețuim foarte mult utilizatorii noștri”, este mesajul transmis de BCR, demonstrând astfel angajamentul continuu pentru îmbunătăţirea experienâei utilizatorilor şi adaptarea aplicaţiei la nevoile acestora.

Citeşte şi: România, pe calea spre dezastru. Semnalele de alarmă de la experții financiari, privind o nouă recesiune!

Pe de altă parte, BCR încurajează românii să își exprime opiniile și sugestiile, astfel încât aplicația George să poată evolua conform așteptărilor și să răspundă cât mai bine nevoilor acestora.

Aceste actualizări reflectă dorința BCR de a menține aplicația George în topul aplicațiilor bancare din România.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, Austria, este o bancă românească, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operațiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie și piețe de capital), precum și societățile de profil de pe piața leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuințe.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult