- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românii pleacă la Munchen! Prețurile biletelor de avion au explodat după calificarea Naționalei la EURO 2024. Care sunt variantele mai accesibile

28 Jun, 16:42 • Fundeanu Madalina
Majorare uriașă de prețuri la biletele de avion spre Munchen! Care sunt cele mai accesibile variante pentru a ajunge la meciul România – Olanda de la EURO 2024.
Românii pleacă la Munchen! Prețurile biletelor de avion au explodat după calificarea Naționalei la EURO 2024. Care sunt variantele mai accesibile

Mare veselie pentru români, după ce echipa națională s-a calificat în optimile de la EURO 2024. Fanii au creat o atmosferă impresionantă la toate cele trei meciuri din grupele Campionatului European. Același lucru se va întâmpla, cu siguranță, și la partida cu Olanda care se joacă la Munchen. O mulțime de suporteri își doresc să ajungă pe stadion, dar prețurile biletelor de avion au explodat în ultima perioadă. Există, totuși, și câteva variante mai ieftine, informează Cancan.ro.

Majorare uriașă de prețuri la biletele de avion spre Munchen! Românii se duc în număr cât mai mare la EURO 2024

Cererea uriașă de bilete de avion către Munchen, în urma calificării echipei naționale în optimile EURO 2024, le-a oferit companiilor aeriene ocazia perfectă să crească prețurile. Prin urmare, cei dornici să ajungă la meciul România – Olanda ar trebui să scoată din buzunare cel puțin câteva sute de euro.

Cele mai accesibile variante pentru a ajunge la meciul România – Olanda

Companiile de tip low cost Ryan Air, Wizz Air sau Blue Air nu oferă zboruri directe de la București către Munchen. Prin urmare, cei care vor să meargă la meciul România – Olanda mai au doar varianta de a zbura cu aceste companii în alte orașe apropiate, cum ar fi Nurnberg sau Salzburg.

Ai mai putea citi: Suma uriaşă încasată de FRF după calificarea tricolorilor în optimile de finală de la Euro 2024. Când se joacă meciul România – Olanda

România EURO 2024
România EURO 2024

Printre companiile aeriene care au zboruri directe se numără Lufthansa, Air Croatia, Polish Airlines sau Swiss Air. Vestea proastă în acest sens sunt prețurile piperate. De exemplu, un bilet de avion dus-întors pentru un zbor chiar pe 2 iulie, chiar în ziua meciului, operat de Lufthansa, sare de 500 de euro.

Cât despre compania Ryan Air, aceasta pune la dispoziție zboruri către Berlin, disponibile pentru ziua de Sâmbăta, 29 iunie, dar toate biletele sunt epuizate. Pe de altă parte, românii trebuie să se gândească și la zborul de întors. În acest caz, un bilet din Berlin către București în zilele de 3, 4, 5 sau 6 iulie este cuprins între 200 și 220 de euro.

O variantă mai puțin costisitoare pentru românnii care vor să ajungă la meciul România – Olanda de la EURO 2024 este aceea de a lua avionul din capitala Bulgariei. Până în acel loc, pot parcurge un drum de 5 ore, iar biletul de avion Sofia – Munchen costă aproximativ 1.200 de lei, de trei ori mai ieftin decât din București, conform surselor.

În plus, românii pot lua în considerare și un zbor către Viena, operat de Ryan Air. Un bilet de avion din București către capitala Austriei este de 120 de euro pe data de 30 iunie. De acolo, suporterii pot călători cu trenul până la Munchen, să vadă meciul de la EURO 2024 direct din tribune. Drumul durează aproximativ patru ore și jumătate.

Vezi și: România află dacă va juca cu Olanda sau Slovenia la EURO 2024. Cât costă biletele la marele meci de pe 2 iulie