- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Nicki Minaj şi Tyla, în premieră în SAGA Festival 2024. Programul pe zile al evenimentului de la Romaero

25 Jun, 12:24 • Cornel Ghimeșan
În perioada 5-7 iulie 2024, Bucureștiul va găzdui SAGA Festival, evenimentul muzical al anului, la complexul Romaero. Cu un line-up incredibil și o varietate de artiști de top din întreaga lume, acest eveniment promite trei zile de energie pură și muzică captivantă pentru toți iubitorii de festivaluri.
Nicki Minaj şi Tyla, în premieră în SAGA Festival 2024. Programul pe zile al evenimentului de la Romaero

Nicki Minaj şi Tyla, în premieră în SAGA Festival 2024. Nicki Minaj, un nume iconic în industria muzicală rap, va concerta pentru prima oară în România, aducând cu ea cele mai cunoscute hituri din „Pink Friday 2 World Tour”. Dennis Lloyd, cunoscut pentru hit-ul său „Nevermind”, va debuta și el pe scena din București, oferind o experiență muzicală de neuitat. Printre alte nume notabile se numără Tyla, laureată cu premiul Grammy pentru „cea mai bună interpretare de muzică africană”, care va aduce ritmurile sale inconfundabile pe scena SAGA pentru prima dată în România. Nico Moreno, un DJ de techno industrial apreciat la nivel global, va completa atmosfera vibrantă a festivalului cu seturile sale energice.

Citeşte şi: Jucăria din copilărie pentru care poți primi până la 300.000 de dolari

Pe lângă artiștii internaționali, SAGA Festival va găzdui și talente autohtone precum Smiley, Paraziții, Subcarpați, Mihail și The Motans, aducând o notă distinctivă de diversitate și inovație în peisajul muzical românesc.

Cu peste 100.000 de bilete deja vândute, interesul pentru SAGA Festival 2024 este extraordinar de mare. Abonamentele GA+ sunt deja epuizate pentru duminică, iar biletele pentru celelalte zile se vând rapid. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al festivalului, oferind acces la diverse zone și experiențe VIP.

Bilete pe zile și abonamente

Până în acest moment, deja au fost vândute peste 100.000 de bilete, iar biletele de o zi pentru duminică, precum şi abonamentele GA+ (General Access Plus) sunt deja sold out. Au mai rămas disponibile următoarele tipuri de bilete, ce pot fi achiziţionate de pe site-ul www.sagafestival.com:

Abonament acces general: 412 lei, pentru cei care au sub 21 de ani, respectiv 522 de lei pentru cei de peste 21 de ani. Pentru bilete VIP, cu acces la platforma VIP de la Mainstage şi la scena Techno, preţul este de 935 lei cu taxe incluse.

Abonament o zi: 220 lei, respectiv 494 lei biletul VIP pentru ziua de vineri şi 250 lei, respectiv 522 lei biletul VIP pentru ziua de sâmbătă.

Citeşte şi: Bacșișul imens primit de un ospătar român în America! Reacția lui a devenit virală pe internet: „Nu îmi vine să cred!”

Fiecare zi a festivalului promite să fie unică și memorabilă, cu artiști de renume mondial cum ar fi Armin van Buuren, Rita Ora, Hardwell, ARTBAT, James Hype și mulți alții prezenți pe scenele Source, Heat, Spark, Switch și Drift.

Programul celor trei zile de festival

Ziua 1. Vineri, 5 iulie

Rita Ora şi Hardwell vor fi headlinerii care îi vor încânta pe fani în prima zi a festivalului, alături de: Deborah de Luca, Ida Engberg, Loreen, Mau P, Sickick, Syreeta, Will Sparks, Manuel Riva, Pascal Junior, Smiley, Subcarpaţi şi mulţi alţii.

Ziua 2. Sâmbătă, 6 iulie

Raye, ARTBAT şi James Hype vor fi headlinerii celei de-a doua zi de festival, cărora li se vor alătura: Claptone, Indira Paganotto, Patrick Mason, Wade, Mihail, Paraziţii, The Motans şi alţi artişti.

Ziua 3. Duminică, 7 iulie

Tyla şi Armin van Buuren încheie ultima zi de festival ca headlineri, alături de artiştii: Dennis Lloyd, Dyen, Nico Moreno, Paco Osuna, Sub Zero Project.

SAGA Festival 2024 este mai mult decât un simplu eveniment muzical – este o oportunitate de a trăi intensitatea și bucuria muzicii într-un cadru spectaculos. Pregătește-te să fii martorul unor momente de neuitat și să îți lași sufletul să vibreze în ritmul unei experiențe muzicale de excepție!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult