- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salarii de până la 10.000 de lei la Dedeman! Câți bani oferă frații Pavăl tuturor angajaților din firmă. Se fac angajări! 

03 Jun, 12:47 • Fundeanu Madalina
Se fac angajări la Dedeman! Angajații acestei companii primesc salarii regești și o mulțime de beneficii.
Salarii de până la 10.000 de lei la Dedeman! Câți bani oferă frații Pavăl tuturor angajaților din firmă. Se fac angajări! 

Frații Pavăl, proprietarii lanțului de magazine de bricolaj Dedeman, oferă salarii uimitoare pentru cei care doresc să se alăture echipei din magazinele lor. Cel mai mare salariu în această firmă depășește 10.000 de lei, conform Bugetul.ro.

Se fac angajări la Dedeman! Angajații acestei companii primesc salarii regești și o mulțime de beneficii

Persoanele care doresc să aplice pentru un job foarte bine plătit și sigur primesc vești bune. Gigantul Dedeman face angajări, iar salariul oferit de conducerea lanțului de magazine este de nerefuzat. Cei care vor ocupa poziția de consilier în firmă vor primi lună de lună de un salariu de 6.000 de lei. De asemenea, un project manager va încasa mai mult de 10.000 de lei.

Printre cele mai bine plătite joburi din cadrul Dedeman este cel de project manager. Un astfel de angajat se bucură de un salariu lunar de 9.980 de lei, plus bonuri de masă în valoare de 600 de lei, dar și un bonus anual de 47.000 lei.

Job-ul de consilier vânzări în București este remunerat cu suma de 6.000 de lei. Pentru acești bani, angajatul trebuie să îndeplinească următoarele sarcini:

  • să întâmpine clienții cu promptitudine și amabilitate, să le ofere consultanță;
  • să contribuie la realizarea comenzilor de aprovizionare de pe raion;
  • să recepționeze marfa de pe raion, să verifice cantitatea și calitatea sa;
  • să pună etichetele de preț și să le actualizeze;
  • să schimbe promoțiile;
  • să se implice în curățenia de pe raion

Ai mai putea citi azi: Lovitură de proporții pentru frații Pavăl! Dedeman se confruntă cu pierderi uriașe: profitul companiei a scăzut la 1,5 miliarde lei în 2023

Dedeman
Dedeman

Un nou magazin a fost deschis în Arad

Cel mai mare retailer în materie de construcții și al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a deschis pe data de 26 aprilie al doilea magazin din Arad. Noul magazin Dedeman se află în Cartierul Micălaca pe Calea Radnei, și a creat 175 de locuri de muncă odată cu inaugurarea sa.

Noul magazin a presupus o investiție totală de 19 milioane de euro. Suma fabuloasă cuprinde valoarea de achiziție a terenului de aproximativ 9 hectare, costurile lucrărilor de construcție, investițiile în rafturi, mobilier și materiale utilizate pentru amenajarea zonelor comerciale și de birouri, dar și echipamentele necesare pentru desfășurarea activității. Tot în această sumă totală sunt incluse și cheltuielile pentru amenajarea zonei din exterior, dar și valoarea stocului de produse folosite pentru deschidere.

Suprafața noului magazin inaugurat la Arad este de 18.000 mp, dintre care aproximativ 2.200 mp sunt destinați serei încălzite în care sunt expuse plantele, articolele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber. În zona din exterior au fost amenajate peste 430 de locuri de parcare. De asemenea, a fost instalată și o stație de încărcare cu o capacitate de 22 kW, care poate deservi două autovehicule electrice în același timp.

Vezi mai multe știri: Sute de locuri de muncă disponibile pentru români în 2024! O mare companie din țara noastră anunță că începe procesul de recrutare