- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salarii de peste 4.000 de lei la call center. Se caută persoane care vorbesc limbile olandeză și suedeză

13 Aug, 10:28 • Bocioacă Bianca
Media salariului net în domeniul relații cu clienții/call center este de 3.600 de lei, dar suma diferă de la post la post. Leafa crește dacă angajații vorbesc limbi mai puțin populare în țara noastră, precum olandeza și suedeza.
Salarii de peste 4.000 de lei la call center. Se caută persoane care vorbesc limbile olandeză și suedeză

Ce salarii se câștigă într-un call center. Potrivit Salario, comparatorul de salarii realizat de eJobs, media salariului în acest domeniu este de 3.600 de lei.

Astfel, salariile variază după cum urmează:

  • team leader call center – în medie 4.000 de lei net/lună
  • analist date – în medie 4.200 de lei net/lună
  • operator call center – în medie 2.900 de lei net/lună
  • agent vânzări call center – în medie 2.900 de lei net/lună

Citește și: Salariu de 4.000 de euro pentru cei care aleg această meserie. Lipsa de personal a dus la această „măsur㔄Pe lângă salariile oferite, cei care lucrează în call center au, de obicei, la dispoziție un pachet atractiv de beneficii extrasalariale ce poate cuprinde pe lângă tichete de masă, acces gratuit la cursuri de dezvoltare profesională, program de lucru flexibil, transport decontat, asigurări medicale și multe altele. Cu toate acestea, fluctuația de personal rămâne o provocare, companiile fiind nevoite să investească constant în strategii de retenție și motivare pentru a-și păstra echipele într-o formulă optimă”

, susține Roxana Drăghici, șefa de vânzări a eJobs România.

Salarii mai mari la call center pentru cei care vorbesc o limbă străină

„Cei care cunosc limbi străine rare, precum olandeză sau suedeză, pot câștiga considerabil mai bine, datorită cererii ridicate pentru aceste competențe lingvistice specifice”

, punctează ea.

În prezent, pe eJobs.ro sunt disponibile peste 23.000 de locuri de muncă în România, dintre care aproape 4.500 dedicate celor care doresc să lucreze în domeniul relații cu clienții.

Citește și: Ce salariu au angajații de la Julius Meinl în 2024. Sunt posturi noi disponibile pentru români

Comparatorul de salarii Salario funcționează pe baa datelor introduse de utilizatori. Până în acest moment, peste 750.000 de specialiști și-au introdus veniturile pe platformă.