- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul incredibil scos „pe piață” de Carrefour! Nu ai nevoie de calificare și poți să câștigi un salariu de 10.500 de lei

12 Jul, 12:38 • Cornel Ghimeșan
Un loc de muncă bine plătit este din ce în ce mai greu de găsit, însă Carrefour a ieșit pe piață cu un job de nerefuzat!
Salariul incredibil scos „pe piață” de Carrefour! Nu ai nevoie de calificare și poți să câștigi un salariu de 10.500 de lei

Recent, Carrefour a postat un anunț de recrutare pe un site dedicat căutătorilor de locuri de muncă. Salariul pentru poziția respectivă variază între 9.527,68 lei și 10.522,74 lei. Împreună cu salariul, compania oferă și un pachet de beneficii atrăgător. Oportunitatea este deschisă pentru toate categoriile sociale și este disponibilă pentru aplicanți.

Citește și: Surprinzător! Un întreg bloc din România, scos la vânzare cu 125.000 de euro. Prețul este negociabil

În total, există 10 poziții disponibile pentru rolul de Lucrător Comercial Cloud 9. Salariul pentru aceste poziții este mai mare decât cel al lui Florentin Pandele, care câștigă lunar 10.000 lei în calitate de primar al orașului Voluntari, conform declarației sale de avere.

Nu se cere experiență pentru aceste poziții, însă angajații vor avea responsabilități care includ:

  1. îndrumarea clienților și ușurarea experienței la cumpărături;
  2. să fie amabil.

În schimb, cei de la Carrefour se oferă:

• Tichete de masă
• Prime de Paști și Crăciun;
• Asigurare medicală privată
• Sporuri pentru weekendurile lucrate
• Ajutoare si prime pentru evenimente deosebite (naștere copil, căsătorie, deces)
• Mediu de lucru plăcut, bazat pe încredere și autonomie;
• Oportunități de dezvoltare atât profesionale, cât și personale;
• Cursuri de formare adaptate nevoilor tale.

„Dacă profilul tău se potrivește rolurilor disponibile din Lumea Carrefour, vei fi contactat telefonic pentru a face parte din procesul nostru de selecție”, a anunțat firma.

În anunțul de angajare se specifică că sunt binevenite candidaturile persoanelor cu dizabilități, din minorități etnice sau din grupuri defavorizate. Ceea ce contează cel mai mult este dorința de a munci și comportamentul corect, fără a se lua în considerare alte aspecte.

„La Carrefour încurajăm persoanele cu dizabilități, pe cei care provin din minoritățile etnice sau aflate în dificultate și/sau din grupuri defavorizate care doresc un loc de muncă, să se dezvolte profesional, să obțină competente și să se bucure de aceleași oportunități ca și alții!

Punem preț pe egalitatea de șanse și incluziune și susținem diversitatea în echipele noastre, dincolo de gen, vârstă, etnie, religie, abilități, experiență. În prezent peste 70% dintre angajații noștri sunt femei, pe care le susținem prin diferite inițiative în ceea ce privește dezvoltarea lor profesională, atât prin programe de mentoring, cât și prin planuri individuale”, a transmis Carrefour, la anunțul de angajare.

Citește și: Vești excelente. Se suplimentează bugetul pentru 2 mari programe de interes ale românilor în 2024

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult