- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Salonul Auto București SAB 2024. Cât costă un singur bilet la marele eveniment

04 Oct, 13:55 • Bumbeneci Diana
Cât costă un bilet la Salonul Auto București SAB 2024. Prețurile tichetelor nu sunt deloc mici, iar evenimentul durează până pe 6 octombrie
Salonul Auto București SAB 2024. Cât costă un singur bilet la marele eveniment

Salonul Auto București 2024

este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Cu toate că mii de români vor să ia parte weekendul acesta la SAB, prețurile biletelor nu sunt deloc accesibile.

Cât costă biletele la Salonul Auto București 2024

„Pregătiți-vă pentru o experiență automobilistică de neuitat”. S-a dat startul evenimentului pe care toți iubitorii de mașini îl așteaptau cu nerăbdare. Află cât costă un bilet la Salonul Auto București SAB 2024. Accesul la ediția din acest an nu este tocmai ieftină.

Pasionații auto de la noi din țară știu deja cum își vor petrece primul weekend al lunii octombrie. Cele mai noi modele de mașini, premiere naționale, tehnologii de ultimă oră și alte surprize îi așteaptă în aceste zile la Romexpo.

S-a dat startul unei noi ediții a Salonului Auto București SAB. Până pe 6 octombrie, Pavilionul B2 și zona exterioară adiacentă din cadrul Romexpo se transformă într-un paradis auto.

„În această toamnă turăm motoarele la Salonul Auto București & Accesorii 2024, cel mai așteptat și important eveniment al industriei auto din România, între 1 – 6 Octombrie, la Romexpo, în Pavilionul B2 și zona exterioară adiacentă.

La SAB & Accesorii ai ocazia să admiri premiere naționale, modele concept și noutăți ale sezonului 2024-2025. Companiile de top din domeniul echipamentelor, pieselor și accesoriilor auto vă așteaptă cu noutăți și oferte special concepute special pentru eveniment”, precizează organzatorii.

Vezi și:

Prețuri mai mici pentru city-break-urile de toamnă. Zborurile din acest sezon pornesc de la 30 de euro

Salonul Auto 2024
Salonul Auto 2024

În zilele de weekend, participanții vor avea parte și de porții generoase de adrenalină. Piloți talentați de la noi din țară vor face demonstrații spectaculoase la SAB.

„În weekend pregătește-te de competiții pline de adrenalină la SAB ARENA MOTORSPORT, unde vei putea urmări drifturi și demonstrații spectaculoase efectuate de cei mai talentați piloți din România. Campionatele de car audio din etapa finală DB Drag Racing, îți vor rămâne în minte mult timp după ce boxele se vor opri!”

Cât costă un bilet la Salonul Auto București SAB 2024? Accesul la evenimentul auto al anului costă, de persoană, 70 de lei. Copiii cu vârste mai mici de șapte ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit la SAB.

Program Salonul Auto București & Accesorii 2024:

între 2 – 5 Octombrie: orele 10.00 – 19.00

6 octombrie: orele 10.00 – 18.00.

Vezi pe această temă și: Imperiul Leilor domină Aeroportul Otopeni. Dragoș Petrescu, în topul listei câștigătorilor unui mare proiect

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult