- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Scandal uriaș în imobiliarele din Cluj. Agenții cer taxă de întârziere: „Sunt niște nesimțiți”

05 Aug, 21:03 • Preda Silvia
Tupeu fără margini al agenților imobiliari din Cluj. O femeie a fost taxată pentru că a întârziat la vizionare. Câți bani i s-au cerut
Scandal uriaș în imobiliarele din Cluj. Agenții cer taxă de întârziere: „Sunt niște nesimțiți”

Dacă vrei să te muți în Cluj-Napoca, trebuie să eviți agenții imobiliari care trag țepe, arată bugetul.ro.

O femeie din Sibiu a fost taxată pentru că a întârziat la vizionare.

Sunt niște nesimțiți. Am plănuit să vin de la Sibiu să fac 8 vizionari într o zi. Am confirmat cu ei și cu o zi înainte de plecare și în dimineața plecării. La ajungere toți au dispărut. Am făcut un drum de sute de km dus întors degeaba.

În altă zi, am întârziat 20 de minute pentru ca nu cunoșteam orașul și am greșit mai multe viraje. Nesimțitul mi-a cerut 250 de lei taxă de întârziere.

M-am abținut să nu-i dau o perversă de la Orlat. Ultima mea replică la „nu ți se pare justificată totuși suma de 250 de lei? Mi-ai dat programul peste cap” A fost „No ia vezi, mi se pare?” după care m-am urcat în mașină și am plecat”, a spus o femeie despre situația din Cluj Napoca.

Citește și: O altă controversă legată de chiriile din Cluj. Cât a cerut o femeie pentru închirierea unui spațiu gol pe toată perioada UNTOLD

„Taxă de întârziere” în Cluj-Napoca

Și alți oameni s-au plâns de modul în care funcționează „cartelul imobiliar” de la Cluj-Napoca.

Imobiliare Cluj

„Nişte nemernici agenții imobiliari din Cluj! Orice experienţă pe care am avut-o cu ei în ultima perioadă a fost aiurea, din orice punct de vedere.

Pe lângă asta, mulţi dintre ei iau comision şi de la vânzător şi de la cumpărător”, spune altcineva.

„Cu mulţi proprietari este greu să comunici. Cu majoritatea agenţilor imobiliari e costisitor şi inutil să comunici. Alegi o direcţie şi dai înainte”, spune un alt român.

Vezi și: Încă un anunț de vânzare de noaptea minții pe piața imobiliară din Cluj-Napoca. Cum arată o garsonieră de 47.000 de euro – FOTO