- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se deschide un nou magazin Leroy Merlin în România! Unde se va afla și care este data inaugurării

06 Jun, 12:31 • Fundeanu Madalina
Leroy Merlin deschide un nou magazin într-un oraș din România! Acesta va fi inaugurat în toamnă.
Se deschide un nou magazin Leroy Merlin în România! Unde se va afla și care este data inaugurării

Leroy Merlin România este un retailer gigant, specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit. Este al doilea jucător de pe piața de bricolaj din România, având o rețea de 21 de magazine la nivel național, conform informațiilor transmise de Profit.ro.

Leroy Merlin deschide un nou magazin într-un oraș din România

De curând, a închiriat 9.000 de metri pătrați în cadrul proiectului Pitești Shopping Park, dezvoltat de Square 7 Properties. Noul magazin din Pitești este programat să fie inaugurat chiar în toamna acestui an.

„Prin intermediul colaborării cu Cushman & Wakefield Echinox şi Square 7 Properties reuşim să fim mai aproape de locuitorii din Piteşti prin deschiderea unui magazin anul acesta.

Piaţa din Piteşti se află într-o continuă expansiune, iar din discuţiile cu locuitorii ştim că aceştia planifică proiecte mici si mari de renovare/construcţie.

Ai mai putea citi și: Lidl dezgheață prețurile! Cel mai cumpărat produs al verii costă doar 1 leu în magazine

Leroy Merlin
Leroy Merlin

Ne dorim ca strategia noastră de business să răspundă la nevoile menţionate de către aceştia: investiţiile în oameni prin crearea de noi locuri de muncă, gamă de produse adaptată, digitalizare si sustenabilitate.

Ne asumăm responsabilitatea de a veni în ajutorul lor şi cu preţurile mici conform politicii noastre EDLP – Everyday Low Price, pentru a facilita realizarea proiectelor.”, a declarat Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin România.

De asemenea, retailerul a mai anunțat recent că va deschide două noi magazine și în București. Leroy Merlin, al doilea jucător de pe piața de bricolaj din România după cifra de afaceri raportată în 2022, are o rețea de 21 magazine și aproape 3.500 de angajați în subordine, în 15 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, Târgoviște și Arad.

Leroy Merlin, membru din Grupul Francez ADEO, este lider în Europa pe piața de bricolaj. Compania gigant are o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit. Harta ADEO include mai mult de 1.000 de magazine care se află în 20 de țări ce deservesc 500 de milioane de locuitori și profesioniști.

Vezi mai multe știri: Cu ce probleme se confruntă magazinele care au renunțat la casieri. S-a decis reangajarea oamenilor