- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se deschide un nou magazin Primark într-un oraș din România! Care este data oficială a inaugurării

25 Jun, 17:46 • Fundeanu Madalina
Se deschide cel de-al treilea magazin Primark din țara noastră. Apar noi oportunități de angajare pentru zeci de români!
Se deschide un nou magazin Primark într-un oraș din România! Care este data oficială a inaugurării

Primark, retailerul internațional de modă, va inaugura în această vară cel de-al treilea magazin din România. Acesta va fi primul din partea de vest a țării și se va afla în proiectul mixt Iulius Town Timișoara, conform Wall-Street.ro.

Când se va deschide cel de-al treilea magazin Primark din țara noastră

Primark Timișoara va fi inaugurat miercuri, 7 august, la ora 10, în plin sezon estival și înainte de sezonul aglomerat al începerii școlii din toamnă.

Inaugurarea celui de-al treilea magazin din România apare la un an și jumătate după ce retailerul a intrat în România cu primele două magazine în ParkLake Shopping Centre și, respectiv, AFI Cotroceni, București.

Este un moment important pentru retailerul internațional de modă, care își continuă planurile mărețe de extindere în Europa Centrală și de Est.

Ai mai putea fi interesat de: Supermarketul care se pregătește să dea lovitura pe litoral în 2024. A deschis un nou magazin în una dintre cele mai populare stațiuni

Primark
Primark

Noi oportunități de angajare pentru români

Noul magazin din Timișoara vine cu noi oportunități de angajare pentru români și va crea peste 150 de locuri de muncă. Vor fi disponibile mai multe posturi part-time și cu normă întreagă. Printre oportunitățile de angajare se numără roluri de asistent de retail, dar și alte posturi de conducere.

Magazinul se va întinde pe o suprafață de 3.200 de metri pătrați la primul etaj al centrului comercial. Acesta promite clienților cele mai recente tendințe în materie de modă, dar și produse esențiale zilnice în materie de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii, frumusețe și articole pentru casă.

Mai mult de atât, magazinul va comercialza și produse sub marca Primark Cares, care se află în continuă creștere. Retailerul va oferi clienților îmbrăcăminte mai durabilă la prețuri accesibile pentru toate buzunarele. În momentul de față, 55% din hainele vândute de acest magazin sunt realizate folosind materiale reciclate sau materiale provenite din surse sustenabile, iar retailerul s-a angajat să atingă pragul de 100% până în 2030.

„Suntem încântați să anunțăm că în această vară vom întâmpina primii clienți în Primark Timișoara. Este o etapă importantă în planurile noastre de extindere în ECE și o inaugurare mult-așteptată pentru România.

Știm că mulți locuitori din zona Țimișoarei au descoperit deja brandul nostru în urma călătoriilor în străinătate sau, mai recent, în capitală și ne bucură că această inaugurare va aduce brandul Primark mai aproape de ei. De asemenea, aștept cu nerăbdare să ne mărim echipa Primark din România”, a declarat Maciej Podwojski, Director ECE.

Vezi și: Polonezii de la Zabka se extind în alte trei mari orașe din România. Caută antreprenori care să le preia în management magazinele