- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se fac angajări la Kaufland. Cum poți primi un salariu bun în 2024 în peste 80 de orașe

11 Oct, 11:04 • Bumbeneci Diana
Kaufland face sute de angajări în România. Ce beneficii include oferta retailerului pentru viitorii salariați.
Se fac angajări la Kaufland. Cum poți primi un salariu bun în 2024 în peste 80 de orașe

Kaufland

face sute de angajări în România. Reprezentanții lanțului de hypermarketuri au anunțat ce beneficii include oferta retailerului pentru cei care vor dori să se angajeze pe multiple posturi.

Kaufland face angajări în România

Cu peste 180 de unități deschise în aproape toate colțurile țării, Kaufland are planuri mari de extindere. Fiecare magazin înseamnă, în medie, 80-100 de locuri de muncă.

La ora actuală, retailerul a pus pe masă peste 800 de posturi libere, în nu mai puțin de 80 de orașe.

Cu fiecare magazin deschis, generăm în medie 80-100 de locuri de muncă pentru comunitatea locală. În acest moment, avem peste 800 de posturi disponibile în 80 de orașe din toată țara, oferind oportunități diverse în multe regiuni, astfel încât fiecare să poată găsi rolul care i se potrivește”, au declarat reprezentanții companiei, potivit Adevărul.

Kaufland
Kaufland

Schema prin care Luminița l-a păcălit Gigi Becali într-o excursie în străinătate. Discreta soție a milionarului a făcut asta!
Răspunsul întrebării legate de salariile oferite anagajaților nu a fost unul concret. În schimb, retailerul a spus că analizează „constant schimbările legislative și din piață” pentru a se asigura că oferă pachete salariale atractive și competitive pentru angajații noi și recompensează corect angajații existenți.

Citește și: Lidl și Kaufland fac angajări în România. Ce salarii și ce beneficii se oferă

Pe lista beneficiilor oferite de Kaufland se numără: bonuri de masă, plăți aniversare, asigurare de sănătate privată garantată, zile libere plătite suplimentare, acordate pentru ocazii speciale, precum și zile de concediu de odihnă în plus, în funcție de vechimea în companie.

Investim constant în bunăstarea angajaților, oferindu-le pachete salariale competitive, beneficii suplimentare și oportunități de dezvoltare profesională și personală. Cei circa 18.000 de colegi din România beneficiază de diferite bonusuri, bonuri de masă, plăți aniversare, asigurare de sănătate privată garantată, zile libere plătite suplimentare, acordate pentru ocazii speciale, precum și zile de concediu de odihnă în plus, în funcție de vechimea în companie. Pentru a sprijini echilibrul dintre viața personală și profesională, oferim un program de lucru flexibil, inclusiv opțiuni part-time.

Ne dorim ca fiecare coleg să fie activ implicat în crearea unui mediu de lucru pozitiv și transparent. Le oferim oportunități de voluntariat prin acordarea de zile libere dedicate și inițiative care încurajează participarea. Suntem mândri că în 2024 am primit titlul de Angajator de Top în România pentru a noua oară consecutiv, iar acest lucru ne motivează să fim în continuare un angajator atractiv pentru noile generații”, au explicat reprezentanții Kaufland, potrivit sursei citate.

Citește și: Obligatoriu la rafturile cu alimente de la Kaufland, Lidl, Penny, Profi sau Mega Image. Decizia momentului pentru toți românii

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult